Ρεκόρ για τον εμβολιασμό: 240.000 πολίτες ηλικίας 65 – 69 ετών έκλεισαν ραντεβού σε λίγες ώρες

    Ημερομηνία:

    Εξαιρετική αποδεικνύεται μέχρι στιγμής η ανταπόκριση των πολιτών στον προγραμματισμό εμβολιασμού κατά της Covid-19.

    Σήμερα άνοιξε η πλατφόρμα για τους πολίτες ηλικίας 65 – 69 ετών και μέσα σε λίγες ώρες 240.000 από τους περίπου 690.000 πολίτες αυτή της ηλικιακής κατηγορίας προγραμμάτισαν τα ραντεβού τους. Αυτό σημαίνει ότι ως τις έξι το απόγευμα κλείστηκαν συνολικά  480.000 ραντεβού – μιας και οι πολίτες ενημερώνονται άμεσα και για την ημερομηνία λήψης της δεύτερης δόσης του εμβολίου.

    Σημειώνεται ότι τις τελευταίες ημέρες, το μγαλύτερο ενδιαφέρον για κλείσιμο ραντεβού εμβολιασμού δείχνουν οι ηλικιακές ομάδες από 65 έως 80 ετών.

    Σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης,  το emvolio.gov.gr  «σήκωσε» 4,6 εκατομμύρια ηλεκτρονικές κινήσεις – με το ενδιαφέρον να είναι ανάλογο εκείνου που καταγράφεται τις τελευταίες ώρες πριν από την κατάθεση των φορολογικών δηλώσεων!

    Όπως σημειώνει ο υπουργός σε ανάρτησή του ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης τα ραντεβού κλείνονται με SMS για όσους είναι εγγεγραμμένοι στην άυλη συνταγογράφηση και μέσω του emvolio.gov.gr, στα φαρμακεία και τα ΚΕΠ.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αυτοί είναι οι πιο φρικτοί τρόποι να πεθάνεις, σύμφωνα με την επιστήμη

    Ο θάνατος είναι αναπόφευκτος, αλλά η επιστήμη έχει αποκαλύψει...

    Ο κανόνας για όσους… βαριούνται να καθαρίσουν το σπίτι τους

    Αν ανήκεις στην κατηγορία των ανθρώπων που έχουν το σπίτι τους...

    Πάτρα: Το Βουλκανιζατέρ της Κυριακής

    Τα καταστήματα Βουλκανιζατέρ & Εμπορίας Ελαστικών του Συλλόγου μας λειτουργούν καθημερινά με...

    Προβλήματα από την κακοκαιρία στο Αγρίνιο (ΦΩΤΟ)

    Έντονη είναι η βροχόπτωση από τις πρωινές ώρες του...