Ρένια Λουιζίδου: «Είμαι στα όρια του εθισμού»

    Ημερομηνία:

    Mια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Ρένια Λουιζίδου στην εκπομπή “Δυο στη 1” της ΕΡΤ1 και τον δημοσιογράφο Ιορδάνη Παπακυριακού όπου μεταξύ άλλων αποκάλυψε τη σχέση που έχει με το διαδίκτυο.

    Η αγαπημένη ηθοποιός που θα βρίσκεται σε δυο θεατρικές παραστάσεις αυτή τη σεζόν, είπε πως είναι στα όρια του εθισμού με το διαδίκτυο και εξήγησε πως ο λόγος που δεν έχει social media είναι γιατί φοβάται πως δε θα μπορεί να ελέγξει τον εαυτό της.

    «Εγώ ψοφάω με το διαδίκτυο. Είμαι στο όριο του εθισμού. Μπαίνω και διαβάζω όλων των ειδών τα site. Social media δεν έχω. Δεν έχω όχι γιατί δε θέλω αλλά γιατί φοβάμαι. Δε ξέρω αν μπορώ να ελέγξω τον εαυτό μου. Δε ξέρω αν μπορώ να κρατήσω τις αποστάσεις που πρέπει να κρατήσεις. Δε μπορώ να φανταστώ ότι θα βγάζει 3,4,10 φωτογραφίες την ημέρα. Δε με βρίσκω τόσο φωτογραφήσιμη… » είπε η Ρένια Λουιζίδου.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Μηχανή παρέσυρε μικρό παιδί και το εγκατέλειψε

    Ένα σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στην...

    Αρειανοί κατέλαβαν τη Νέα Υόρκη – Ο άνθρωπος που τρόμαξε την Αμερική

    30 Οκτωβρίου 1938  Το ρολόι έδειχνε 8 ακριβώς στη Νέα...

    Νεοχώρι Κυλλήνης: Η σπάνια ασθένεια που ξεκληρίζει ολόκληρη οικογένεια

    Ούτε η λέξη «αναλγησία» δεν θα μπορούσε να χαρακτηρίσει...

    Θρήνος για 17χρονο αθλητή από χτύπημα μπάλας στον λαιμό: «Έφυγε κάνοντας αυτό που αγαπούσε»

    Μία ασύλληπτη τραγωδία έχει συγκλονίσει τον αθλητικό κόσμο της...