flamis.gr
Αληθινές ειδήσεις από την Πάτρα με το κύρος έγκριτων δημοσιογράφων. Έκτακτη επικαιρότητα και τα τελευταία νέα από την Πάτρα, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο!

Ρένια Λουιζίδου: «Σοκάρομαι όταν βλέπω τα “τηλεοπτικά παιδιά” μου που έχουν μεγαλώσει»

Η Ρένια Λουιζίδου μίλησε στο «Πάμε Δανάη!» για την παράσταση «Sexy Laundry», για τον λόγο που δε νιώθει «φωτογραφήσιμη» & για τις ανασφάλειες που αντιμετωπίζει

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για τον χώρο της υποκριτικής, το θέατρο αλλά και για την τηλεόραση.

«Είναι μία καλή σεζόν για τα θέατρα γενικά, μέχρι τώρα, κι εμείς με τον Σπύρο Παπαδόπουλο πάμε πολύ καλά στο θέατρο “Κάππα”. Ό,τι ηλικία κι αν έχεις, νομίζω ότι αποκλείεται να δεις την παράσταση και να μην ταυτιστείς σε κάποιο σημείο. Βλέπω τον κόσμο κατά τη διάρκεια της παράστασης να σκουντιέται και στο τέλος μένουν για να μου πουν “πόσο σε καταλαβαίνω”. Πριν από 10-15 χρόνια μπορεί να αγχωνόμουν για να διατηρήσω τις επιτυχίες που είχα κάνει, τώρα είναι μόνο  χαρά. Όποιος βγαίνει στην τηλεόραση γίνεται γνωστός. Δεν είναι κακό, μπορεί να σε ζορίσει καμία φορά σε κάποιον γιατρό η καμία μέρα που είσαι άκεφος. Αυτός που δεν σε χωνεύει και να σε δει, δεν θα έρθει να σου μιλήσει», είπε αρχικά η Ρένια Λουιζίδου.

Για την σχέση της με τα social media, και στο κατά πόσο μπορεί να επηρεάσει την ψυχολογική κατάσταση κάποιου, υπογράμμισε πως, «δεν έχω Social media. μου αρέσει η ιδέα άλλα νομίζω ότι είναι ακόμη σε παιδική ηλικία. είναι υστερία, μανία, αρρώστια. Νιώθω ότι ο κόσμος στα social media αισθάνεται υποχρεωμένος να πει οπωσδήποτε κάτι η να αναρτήσει μία φωτογραφία του».

«Εγώ δεν αισθάνομαι «φωτογραφησιμη» ούτε μία φορά το μήνα όχι μία φορά τη μέρα. Είμαι βουτηγμένη στην ανασφάλεια από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Θεωρώ ότι όταν βγαίνεις δημοσία δεν θα πάρεις την «κατάρα» σου μαζί άλλα θα κάνεις το καλύτερο δυνατό σε διάθεση για να μην τους μαυρίσεις την ψυχή. Το κοινό με τον ρολό μου στην παράσταση είναι ότι είμαστε και οι δυο γυναίκες μετά τα 50. Όλες οι γυναίκες μετά την ηλικία αυτή περνάμε συγκεκριμένες πίστες», συμπλήρωσε η αγαπημένη ηθοποιός.

«Σοκάρομαι όταν βλέπω τα “τηλεοπτικά παιδιά” μου που έχουν μεγαλώσει»

Η Ρένια Λουιζίδου μεταξύ άλλων τοποθετήθηκε σχετικά με τις σχέσεις.

«Οι παλαιότερες γενιές προσπαθούσαν περισσότερο να κρατήσουν μία σχέση για λόγους κοινωνικού περίγυρου. Σήμερα δεν το κάνουν, και αυτό είναι υγιές. Δεν είμαι σίγουρη ότι όσοι σκεφτόντουσαν να γίνουν ηθοποιοί και δεν έγιναν, καταλαβαίνουν ακριβώς τι είναι αυτή η δουλειά στον πυρήνα της. Πέρασα τουλάχιστον δέκα χρόνια για να αισθανθώ ότι με “παίρνει” να γίνω ηθοποιός», σημείωσε η ηθοποιός.

Για τις τηλεοπτικές συνεργασίες της αλλά και για το εάν έχει κρατήσει επαφή με “τηλεοπτικά παιδιά της” είπε πως, «με στεναχωρεί που συνδεόμαστε τόσο πολύ όσο κρατάει η δουλειά και μετά χανόμαστε εύκολα. Με τα τηλεοπτικά παιδιά μου από το «σόι» επικοινωνώ μέχρι σήμερα σαν να είναι τα παιδιά μου. Τους λέω τι να κάνουν και ανησυχώ για την υγεία τους. Όταν μου λένε ότι μεγάλωσαν με την εικόνα μου σοκάρομαι, γιατί βλέπω μεγάλους ανθρώπους πια. Δεν μου περνάει συνέχεια από το μυαλό, άλλα είναι ωραίο».

«Είμαστε με τον Σπύρο Παπαδόπουλο στο «Sexy Laundry» στο θέατρο Κάππα», ανέφερε κλείνοντας η Ρένια Λουιζίδου.

ypen