Ρέντη: Σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση ο αστυνομικός – Μετά τα Χριστούγεννα η νευρολογική εξέταση

    Ημερομηνία:

    Τα πιο δύσκολα Χριστούγεννα της ζωής τους θα περάσουν οι γονείς του αστυνομικού που τραυματίστηκε βαρύτατα από ναυτική φωτοβολίδα κατά τη διάρκεια επεισοδίων έξω από το γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη» στον Ρέντη.

    Άγρυπνοι φρουροί οι γονείς του αστυνομικού, οι οποίοι δεν έχουν λείψει λεπτό από το πλευρό του παιδιού τους, ελπίζοντας σε ένα θαύμα. Ο νεαρός αστυνομικός ο οποίος νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς, η κατάσταση της υγείας του εξακολουθεί να θεωρείται κρίσιμη αλλά σταθερή. Οι γιατροί περιμένουν να καθαρίσει ο οργανισμός του από τα κατασταλτικά φάρμακα προκειμένου την ερχόμενη εβδομάδα , αμέσως μετά τα Χριστούγεννα να προχωρήσουν σε τεστ νευρολογικής λειτουργίας. Η αγωνία των δικών του ανθρώπων μέρα με τη μέρα μεγαλώνει καθώς κρέμονται από τα χείλη των γιατρών.

    GLEARNET
    Φλίγκος

    Σύμφωνα με το τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν που εξέδωσε το νοσοκομείο, ο αστυνομικός «παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση, νοσηλευόμενος στη ΜΕΘ διασωληνωμένος και υποστηριζόμενος με μηχανικό αερισμό και συνεχή εξωνεφρική κάθαρση. Έχει διακοπεί η αγωγή με κατασταλτικά φάρμακα, προκειμένου να εκτιμηθεί η νευρολογική του εικόνα στις επόμενες ημέρες».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    «Olympia Forum VI»: Διάλογος για βιώσιμη ανάπτυξη

    Από τις 7 έως τις 9 Οκτωβρίου 2025, η...

    44χρονος αποπειράθηκε να βιάσει την εν διαστάσει σύζυγό του

    Ένας 44χρονος συνελήφθη το πρωί της Παρασκευής (19/9) στο Αγρίνιο. Ο...

    Η Πορτογαλία θα αναγνωρίσει επίσημα κράτος της Παλαιστίνης την Κυριακή (21/9)

    Η κυβέρνηση της Πορτογαλίας θα αναγνωρίσει επίσημα το κράτος της Παλαιστίνης...

    Απειλούσε υπάλληλο του δήμου- Στο τμήμα κατέληξε 58χρονος

    Ένας 58χρονος συνελήφθη το απόγευμα της Παρασκευής (20/9) στο Αγρίνιο. Ο...