Ρία Ελληνίδου – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Φουντώνουν οι φήμες που τους θέλουν ζευγάρι – Η κοινή φωτογραφία

    Ημερομηνία:

    Σελίδα στην προσωπική του ζωή φέρεται να έχει γυρίσει ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, λίγο καιρό μετά την ανακοίνωση του χωρισμού του από την Ιωάννα Τούνη. Ο επιχειρηματίας εμφανίστηκε το βράδυ της Πέμπτης 19 Ιουνίου, στην απονομή του χρυσού δίσκου της Ρίας Ελληνίδου, πράγμα που φούντωσε τα σενάρια που τον θέλουν να είναι σε σχέση μαζί της.

    Σύμφωνα με δημοσίευμα του Huffington Post, που επικαλείται πηγή κοντά στο φερόμενο ζευγάρι: «Είναι κάτι πολύ καινούριο. Βγαίνουν εδώ και λίγες εβδομάδες, αλλά υπάρχει ενθουσιασμός και από τις δύο πλευρές».

    Ρία Ελληνίδου - Δημήτρης Αλεξάνδρου: Φουντώνουν οι φήμες που τους θέλουν ζευγάρι - Η κοινή φωτογραφία

    Μέχρι στιγμής, κανείς από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει, αλλά ούτε και διαψεύσει τη σχέση τους, με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου ωστόσο, να προτιμά να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας κυρίως για χάρη του γιου του, Πάρη, τον οποίο απέκτησε από τη σχέση του με την Ιωάννα Τούνη. Η φωτογραφία ωστόσο, που έβγαλε με τη Ρία Ελληνίδου κατά την απονομή κάνει τον γύρο του διαδικτύου και έχει σχολιαστεί έντονα στα social media.

    Πριν λίγο καιρό, ο Κωνσταντίνος Βασάλος είχε μιλήσει για την προσωπική ζωή του Δημήτρη Αλεξάνδρου, αναφέροντας πως βρίσκεται στην αρχή μιας νέας σχέσης, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει περαιτέρω λεπτομέρειες. Μετά από τηλεφώνημα που δέχτηκε όμως, ζήτησε δημόσια συγγνώμη.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Στο πλευρό του Μ. Κατσιγιάννη ο Τ. Σταυρογιαννόπουλος για τις εκλογές στη ΔΕΕΠ ΝΔ

    Στο πλευρό του Μάκη Κατσγιάννη κατεβαίνει ο Τάσος Σταυρογιαννόπουλος...

    XAΡΑ ΜΠΑΡΔΑΚΗ: “Γονατίζει” τα ελληνικά νοικοκυριά η ακρίβεια

    Της Χαράς Μπαρδάκη “Γονατίζει” τα ελληνικά νοικοκυριά η ακρίβεια της...

    Επαγγελματίας στην ΠΑΕ ΟΦΗ ο 15χρονος Πατρινός Χρήστος Τσαλπατούρος!

    Ο Πατρινός Χρήστος Τσαλπατούρος το καλοκαίρι του 2024 πήρε...

    Πάτρα: Εκπαίδευση αστυνομικών για τη ρητορική και τα εγκλήματα μίσους

    Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στην Πάτρα τριήμερη εκπαίδευση αστυνομικών στελεχών...