Ria Novosti: Το τάγμα Αζόφ χτύπησε αυτοκινητοπομπή αμάχων στη Μαριούπολη – Πληροφορίες για 2 νεκρούς

    Ημερομηνία:

    Το Τάγμα Αζόφ χτύπησε αυτοκινητοπομπή αμάχων στη Μαριούπολη στην Ουκρανία, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Ria Novosti.

    Συγκεκριμένα, τα μέλη του τάγματος Αζόφ πυροβόλησαν μια αυτοκινητοπομπή αμάχων  που προσπαθούσαν να φύγουν από τη Μαριούπολη κατά μήκος του ανθρωπιστικού διαδρόμου του αυτοκινητόδρομου M23 με κατεύθυνση το Novoazovsk, ανέφερε η Πολιτοφυλακή της  αυτοανακηρυχθείσας Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντονέτσκ στο κανάλι της στο Telegram.

    Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που μεταδίδει το πρακτορείο, δύο πολίτες σκοτώθηκαν και τέσσερις τραυματίστηκαν.
    Ταυτόχρονα, η Πολιτοφυλακή σημειώνει ότι το στρατιωτικό προσωπικό της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντόνετσκ και των Ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων εξασφάλισαν την ασφαλή έξοδο από την πόλη για περίπου 150 άτομα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Μέχρι τις 20 Οκτωβρίου για επιστροφή ενοικίου

    Διορία έως τις 20 Oκτωβρίου έχουν οι δικαιούχοι μισθωτές...

    Σε 24 ώρες η επιστροφή φόρου (και όχι μόνο) με το νέο TAXIS

    Αυτόματες δηλώσεις, επιστροφές φόρου σε 24 ώρες και πρόσβαση σε...

    Bloomberg: Εξωφρενικά τα ενοίκια στο Λονδίνο – Πάνω από £1.200 το μήνα για ένα δωμάτιο στο Camden

    Η στεγαστική κρίση στο Λονδίνο ξεφεύγει πλέον από τις ακριβές συνοικίες του κέντρου και επεκτείνεται...