Ρόδος: Οικιακή βοηθός έπνιξε κατάκοιτη ηλικιωμένη

    Ημερομηνία:

    Σοκ έχει προκαλέσει η δολοφονία μας κατάκοιτης ηλικιωμένης από την οικιακή της βοηθό, σήμερα το πρωί στην περιοχή Καλυθιές της Ρόδου.

    Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, της εφημερίδας «Δημοκρατική», η οικιακή βοηθός Φ.Φ. περίπου 45 ετών που φρόντιζε την ηλικιωμένη, η οποία αντιμετώπιζε ψυχολογικά και κινητικά προβλήματα και δεν ήταν αυτοεξυπηρετούμενη, τηλεφώνησε το πρωί στους αστυνομικούς λέγοντάς τους «Ελάτε γιατί την έπνιξα».

    GLEARNET

    Αμεσως έσπευσαν στο σημείο οι αστυνομικοί, οι οποίοι βρήκαν νεκρή την κατάκοιτη γυναίκα και την 45χρονη να παραμένει στο σημείο, την οποία και συνέλαβαν.

    Η άτυχη γυναίκα Φ.Κ., περίπου 75 ετών, είχε ένα παιδί το οποίο φιλοξενείται σε ίδρυμα. Την υπόθεση χειρίζεται το ΑΤ Αρχαγγέλου με τη συνδρομή της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΑΖΗΣ: Η ενναλακτική δεξιά στον κόσμο και η Ελληνική εκδοχή της

    Η ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΔΕΞΙΑ  ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΕΚΔΟΧΗ ΤΗΣ Το...

    Παγκόσμιος πρωταθλητής στα 100μ. Τ11 και στο Νέο Δελχί ο Νάσος Γκαβέλας

    Ο Νάσος Γκαβέλας συνεχίζει την κυριαρχία του σε παγκόσμιο επίπεδο, ο...

    Σία Αναγνωστοπούλου: «Σχεδιαζόμενη κατάργηση της οργανικής αυτοτέλειας του Νοσοκομείου Καλαβρύτων»

    Σε ενημερωτικό δελτίο τύπου από το γραφείο της  Βουλευτού...

    Kλειστό το ΚΕΠ Μεσσάτιδας λόγω εργασιών ανακαίνισης την Δευτέρα και Τρίτη 6 και 7 Οκτωβρίου

    Από την Αντιδημαρχία Διοίκησης και Οικονομικών του Δήμου Πατρέων  ανακοινώνεται...