Ρόδος: Σύγχρονο «Κωσταλέξι» με διεμφυλική που ήταν κλεισμένη σε τρώγλη επί 10 χρόνια

    Ημερομηνία:

    Μια απίστευτη ιστορία συγκλονίζει τη Ρόδο, με μία 31χρονη διεμφυλική που ζούσε επί 10 χρόνια απομονωμένη και κλεισμένη σε μια τρώγλη, χωρίς παράθυρα.

    Τοπικά μέσα αναφέρουν ότι η 31χρονη, που αντιμετώπιζε και προβλήματα υγείας, δεν δεχόταν επισκέψεις και ζούσε στην απόλυτη απομόνωση επί μία δεκαετία.

    Εδώ και τρεις ημέρες,νοσηλεύεται σε δομή, λόγω των ψυχολογικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει, ενώ η μεταφορά της έγινε κατόπιν επέμβασης αστυνομικών, που εκτέλεσαν δικαστική εντολή, και την βρήκαν σε άθλια κατάσταση.

    Είχε προηγηθεί έκθεση κοινωνικού λειτουργού αλλά και ψυχολόγου, καθώς η Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου εξέτασε ανώνυμη καταγγελία για την κατάσταση της 31χρονης γυναίκας, που ζούσε με τους ηλικιωμένους γονείς της.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Μετά τις νέες ταυτότητες, σειρά έχουν τα διπλώματα – Κάθε 10 χρόνια υποχρεωτική ανανέωση για όλους

    Η ευρωπαϊκή επιτροπή εισάγει έναν καινούργιο κανονισμό που θα αναγκάσει...

    Κακό σεξ: Πέντε τρόποι να το βελτιώσετε χωρίς να πληγώσετε το ταίρι σας

    Σε μια σχέση που μετρά μερικό χρόνο ζωής και...

    Πάτρα – Ανάπλαση Ανω Πόλης: Ξεκινά η ανακατασκευή πεζοδρομίων στη Γερμανού

    Πρόσφατα πραγματοποιήθηκε συνάντηση του αντιδημάρχου Εργων Παναγιώτη Μελά με...

    Τι σκέφτεται ένας άνθρωπος λίγα δευτερόλεπτα πριν πεθάνει;

    Τι σκέφτονται άραγε οι άνθρωποι, λίγο πριν φύγουν από...