Ρόδος: Σύγχρονο «Κωσταλέξι» με διεμφυλική που ήταν κλεισμένη σε τρώγλη επί 10 χρόνια

Ημερομηνία:

Μια απίστευτη ιστορία συγκλονίζει τη Ρόδο, με μία 31χρονη διεμφυλική που ζούσε επί 10 χρόνια απομονωμένη και κλεισμένη σε μια τρώγλη, χωρίς παράθυρα.

PHILOXENIA

Τοπικά μέσα αναφέρουν ότι η 31χρονη, που αντιμετώπιζε και προβλήματα υγείας, δεν δεχόταν επισκέψεις και ζούσε στην απόλυτη απομόνωση επί μία δεκαετία.

Εδώ και τρεις ημέρες,νοσηλεύεται σε δομή, λόγω των ψυχολογικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει, ενώ η μεταφορά της έγινε κατόπιν επέμβασης αστυνομικών, που εκτέλεσαν δικαστική εντολή, και την βρήκαν σε άθλια κατάσταση.

Είχε προηγηθεί έκθεση κοινωνικού λειτουργού αλλά και ψυχολόγου, καθώς η Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου εξέτασε ανώνυμη καταγγελία για την κατάσταση της 31χρονης γυναίκας, που ζούσε με τους ηλικιωμένους γονείς της.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Εξιχνιάστηκαν πέντε κλοπές μοτοσικλετών στο Αγρίνιο

Ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ: Εξιχνιάστηκαν, μετά από ενδελεχή έρευνα των αστυνομικών της...

Φουρτουνιάζουν τα «ήρεμα νερά»: Ρηματική διακοίνωση της Αθήνας προς την Άγκυρα για τα «τουρκικά θαλάσσια πάρκα»

Σε τροχιά νέας διπλωματικής έντασης εισέρχονται οι ελληνοτουρκικές σχέσεις. Η Αθήνα προχώρησε...

Πάτρα: Τα επόμενα βήματα μετά το αδιέξοδο – Στο «πόδι» οι Ενώσεις Γονέων και Κηδεμόνων

Η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Πατρέων, μετά...