Ρόδος: Τουρίστρια κατήγγειλε ότι την βίασαν σε τουαλέτα νυχτερινού μπαρ του νησιού

Ημερομηνία:

Μία νέα υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης απασχολεί τις Αρχές της Ρόδου, καθώς μια 19χρονη τουρίστρια από τη Σουηδία κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού σε νυχτερινό μπαρ του νησιού.

Σύμφωνα με το dimokratiki.gr, το περιστατικό φέρεται να σημειώθηκε τα ξημερώματα της 5ης Σεπτεμβρίου 2025. Η κοπέλα, σε κατάσταση σοκ, προσήλθε το πρωί της ίδιας ημέρας στην αστυνομία για να καταγγείλει την επίθεση. Όπως κατήγγειλε βρισκόταν σε έξοδο με τις φίλες της σε γνωστό μπαρ.

Η 19χρονη ανέφερε ότι ο άνδρας την έσπρωξε βίαια στον τοίχο, σήκωσε το φόρεμά της και, παρά τις έντονες αντιστάσεις και την άρνησή της, προχώρησε σε σεξουαλική πράξη χωρίς τη συναίνεσή της. Η ίδια υποστήριξε ότι η κακοποίηση διήρκεσε από τρία έως πέντε λεπτά, προτού εκείνη καταφέρει να τον απωθήσει με δύναμη και να διαφύγει έντρομη από τον χώρο.

Η τουρίστρια από τη Σουηδία κατέφυγε το πρωί της ίδιας ημέρας στην αστυνομία για να καταγγείλει την επίθεση. Στην κατάθεσή της, περιέγραψε με λεπτομέρειες τη γνωριμία της με τον άνδρα, τις συνθήκες υπό τις οποίες βρέθηκαν μαζί και το πώς εκείνος την εξανάγκασε σε σεξουαλική πράξη.

Αναζητείται ο δράστης

Οι αρχές, ακολουθώντας το πρωτόκολλο σε τέτοιες περιπτώσεις, προχώρησαν αμέσως σε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για τη διερεύνηση της υπόθεσης.

Ο καταγγελλόμενος άνδρας αναζητείται από τις αρχές, ενώ η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη. Στόχος των ερευνών είναι η πλήρης διαλεύκανση της υπόθεσης και η εξακρίβωση της αλήθειας γύρω από τις συνθήκες του περιστατικού.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Χρήστος Συρίμπεης : Μουσική, ραδιόφωνο και τα όνειρα που άφησαν το αποτύπωμά τους στην Πάτρα

Υπάρχουν άνθρωποι που συνδέουν τη διαδρομή τους με τη...

Παραμένει ακέφαλο το άγαλμα στο σιντριβάνι της Πλατείας Ολγας

Μας το επεσήμαναν και πάλι οι περίοικοι! Παραμένει ακέφαλο...

Πάτρα: Θλίψη για τον οδοντρίατρο Μάκη Αρβανιτάκη – φωτο

Σε ηλικία 98 ετών έφυγε από τη ζωή ο...

Χωρίς σταθερή φύλαξη παραμένουν τα περισσότερα Αστυνομικά Τμήματα της Αχαΐας

Το έχει επισημάνει ο Πρόεδρος της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων...