Ροντρίγκο: Διέρρηξαν το σπίτι του κατά τη διάρκεια του τελικού του Κυπέλλου Ισπανίας

    Ημερομηνία:

    Ο Ροντρίγκο αποδείχθηκε ο μεγάλος πρωταγωνιστής του τελικού του Κυπέλλου ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Οσασούνα, με τον Βραζιλιάνο να υπογράφει με δυο γκολ τη νίκη της Βασίλισσας και να της χαρίζει το τρόπαιο.

    Μόνο που ενώ ο 22χρονος έστηνε το δικό του πάρτι στην Ανδαλουσία, πίσω στη Μαδρίτη διαρρήκτες εισέβαλαν στην οικία του παρακάμπτοντας τα συστήματα ασφαλείας.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του «EFE», πρώτος μάρτυρας της διάρρηξης ήταν ένας ένας υπάλληλος της ιδιωτικής ασφάλειας του Ροντρίγκο ο οποίος αντίκρισε άνω – κάτω τα δωμάτια του σπιτιού και τηλεφώνησε στην Αστυνομία για να καταγγείλει το περιστατικό.

    Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό το μέγεθος της λείας που κατάφεραν να αποσπάσουν οι δράστες, με την Αστυνομία από την πλευρά της να έχει ανοίξει έρευνα για την υπόθεση.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Χαρά Τσιώλη: Ο σύντροφός μου είναι 15 χρόνια μικρότερός μου

    Στα λάθος πρότυπα που προωθούν οι γυναίκες influencers αναφέρθηκε,...

    Πάτρα: Νυχτερινή παρέλαση 2026: Πλήρωμα 78

    https://www.youtube.com/watch?v=fwJTPlqs12M

    Ακρωτηριάστηκε 23χρονος οπαδός της ΑΕΚ από φωτοβολίδα που άναψε στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό

    Η ΑΕΚ έδωσε κεκλεισμένων των θυρών τον αγώνα με τον Λεβαδειακό...

    Χιλιάδες επισκέπτες στα Καλάβρυτα την Καθαρά Δευτέρα – Ανοιξιάτικο σκηνικό στο Χιονοδρομικό Κέντρο

    Χιλιάδες επισκέπτες κατέκλυσαν σήμερα, Καθαρά Δευτέρα, το Χιονοδρομικό Κέντρο...