Ρώρος: Μέτρα για τη διάβρωση των ακτών

    Ημερομηνία:

    Την ακόλουθη επιστολή απέστειλε ο επικεφαλής της Ώρας Πατρών Γ. Ρώρος προς τον Αντιδήμαρχο Έργων σχετικά με τη διάβρωση των ακτών:

     

    Είναι γνωστό το φαινόμενο της διάβρωσης των ακτών που μπορεί, να οφείλεται στις κλιματικές αλλαγές (άνεμοι, κυματισμός, αύξηση της στάθμης της θάλασσας, ένταση συχνότητας των βροχοπτώσεων), αλλά και σε ανθρώπινες παρεμβάσεις (έργα, λατομεύσεις, φράγματα κ.α).
    Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Δήμος μας από τα Καμίνια έως τον Ψαθόπυργο, με την διάβρωση να έχει φέρει τους δρόμους σε κακή και επικίνδυνη κατάσταση, πρέπει να αντιμετωπιστεί.
    Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη με έγγραφό του που κοινοποιήθηκε στο Δήμο Πατρέων, εξουσιοδοτεί την Περιφέρεια να κηρύξει σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης περιοχές του Δήμου Πατρέων για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών που προέκυψαν λόγω της παράκτιας διάβρωσης.
    Επειδή η προθεσμία παρεμβάσεων λήγει τις 31/12/20 ζητάμε να μας ενημερώσετε για τον σχεδιασμό σας και το χρονοδιάγραμμα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Covid-19: Πονάει σαν… ξυράφι η νέα παραλλαγή του ιού – πρέπει να μας ανησυχεί;

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/covid-19-%cf%80%ce%bf%ce%bd%ce%ac%ce%b5%ce%b9-%cf%83%ce%b1%ce%bd-%ce%be%cf%85%cf%81%ce%ac%cf%86%ce%b9-%ce%b7-%ce%bd%ce%ad%ce%b1-%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%b1%ce%bb%ce%bb%ce%b1%ce%b3%ce%ae-%cf%84/

    Συνάντηση Νέας Αριστεράς με τον πρέσβη της Παλαιστίνης – «Να σταματήσει η γενοκτονία στη Γάζα»

    Συνάντηση με τον πρέσβη της Παλαιστίνης στην Ελλάδα, Γιούσεφ...

    Στα “κίτρινα” και την Τρίτη η Δυτ. Ελλάδα – ΧΑΡΤΗΣ

    Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς – Κατάσταση Συναγερμού (κατηγορία κινδύνου 3)...