Ρωσία: Αναγνωρίζει περιοχές που ελέγχει η Ουκρανία ως εδάφη των Ντονέτσκ και Λουγκάνσκ

Ημερομηνία:

Κλιμακώνεται η κρίση στην Ουκρανία. Η Ρωσία ανακοίνωσε σήμερα μέσω του εκπροσώπου του Κρεμλίνου ότι η αναγνώριση της ανεξαρτησίας των Ντονέτσκ και Λουγκάνσκ εμπεριέχει και εδάφη που αυτή τη στιγμή ελέγχονται από την Ουκρανία και όχι από τους ρωσόφιλους αυτονομιστές.

Αναλυτικότερα, η Ρωσία αναγνωρίζει ως σύνορα του Ντονέτσκ και του Λουγκάνσκ τα εδάφη που ορίζονταν στο δημοψήφισμα του 2014.

Να σημειώσουμε ότι το «σπάσιμο» της εκεχειρίας είναι διαρκές τόσο από τον ουκρανικό στρατό, όσο και από τους αυτονομιστές.

Όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο, πύραυλος των ρωσόφιλων αυτονομιστών διαλύει όχημα του ουκρανικού στρατού.

 

Την ίδια ώρα το Ντονέτσκ καταγγέλλει ότι ο ουκρανικός σταθμός συγκεντρώνει στρατεύματα στη Μαριούπολη, δίπλα στα σύνορα με τις ανακηρυχθείσες Λαϊκές Δημοκρατίες του Ντονμπάς.

Δείτε που βρίσκεται η Μαριούπολη στον χάρτη

 

 

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Χαμός στη Βουλή της Αρμενίας – Άγριο ξύλο μεταξύ βουλευτών – ΒΙΝΤΕΟ

Σκηνικό άγριας έντασης έλαβε χώρα στην Εθνοσυνέλευση της Αρμενίας,...

42 μαθητές από 2 γυμνάσια της Πάτρας κατατάχθηκαν στην ομάδα υψηλού κινδύνου διατροφικής διαταραχής

Σαράντα δύο μαθητές από δύο γυμνάσια της Πάτρας κατατάχθηκαν...

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Ακροβατικά στην κουζίνα!

ΗΝτορέττα Παπαδημητρίου απέδειξε πως τα χρόνια της στον αθλητισμό...