Ρωσία: Σκοτώθηκαν οι κρατούμενοι που έπιασαν τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους – Απελευθερώθηκαν οι τελευταίοι

    Ημερομηνία:

    Οι κρατούμενοι που έπιασαν ομήρους δύο σωφρονιστικούς υπαλλήλους μέσα σε κέντρο κράτησης στο Ροστόφ, στη νότια Ρωσία, σκοτώθηκαν, μετέδωσε το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων INTERFAX. Παράλληλα οι σωφρονιστικοί υπαλλήλοι απελευθερώθηκαν.
    Νωρίτερα είχα ακουστεί πυρά κοντά στο κέντρο κράτησης, όπου είχαν ανατπυχθεί ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.
    Κρατικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι ορισμένοι από τους κρατούμενους κατηγορούνται για εγκλήματα τρομοκρατίας, συμπεριλαμβανομένης δεσμών με το Ισλαμικό Κράτος, που είχε αναλάβει την ευθύνη για μια θανατηφόρα επίθεση σε μια αίθουσα συναυλιών της Μόσχας τον Μάρτιο.

    Οι άνδρες, μεταξύ των οποίων ορισμένοι είναι ήδη καταδικασμένοι για τρομοκρατικά εγκλήματα, έσπασαν τα κάγκελα ενός παραθύρου στο κελί τους και μπήκαν σε ένα δωμάτιο φρουρών όπου έπιασαν ομήρους τουλάχιστον δύο σωφρονιστικούς υπαλλήλους, ανέφερε το Baza, ένα κανάλι στο Telegram.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πατρινό Καρναβάλι 2026: Η ΚΕΔΗΠ προχωρά σε μηνύσεις για τα έκτροπα

    Ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Πατρέων (ΚΕΔΗΠ), Παύλος...

    Μίνα Αρναούτη: Δεν προσπαθούμε να βγάλουμε ένοχο τον Παντελίδη

    Για τη δίκη του άνδρα που κατηγορείται για ψευδορκία...

    Νομοσχέδιο για τις Ένοπλες Δυνάμεις: Η ανάγκη για σαφή και συγκρίσιμα στοιχεία

    του Δημήτρη Γ. Παλούμπη, Πτυχιούχος Πολιτικών Επιστημών | Διεθνών...