Ρωσία: Συμφωνία για παραγωγή του Sputnik-V στην Ευρώπη

    Ημερομηνία:

    Το ρωσικό Ταμείο άμεσων επενδύσεων (RDIF) ανακοίνωσε ότι έχει καταλήξει σε συμφωνίες παραγωγής του εμβολίου κατά της Covid-19 Sputnik-V «με εταιρείες της Ιταλίας, της Ισπανίας, της Γαλλίας και της Γερμανίας», εν αναμονή της έγκρισής του από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

    «Υπάρχουν αυτήν τη στιγμή κι άλλες συζητήσεις σε εξέλιξη προκειμένου να αυξηθεί η παραγωγή εντός της ΕΕ. Αυτό θα επιτρέψει να αρχίσουμε να προμηθεύουμε την ευρωπαϊκή εσωτερική αγορά με το Sputnik-V μετά την έγκρισή του από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων», επισήμανε σε ένα δελτίο τύπου ο επικεφαλής του Ταμείου Κίριλ Ντμίτριεφ.

    Υπενθυμίζεται πως την περασμένη Δευτέρα αξιωματούχος του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων (EMA) απέτρεψε τα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης από το να εγκρίνουν για επείγουσα χρήση το ρωσικό εμβόλιο Sputnik-V κατά της Covid, επικαλούμενη ανεπαρκή δεδομένα, προς το παρόν, επί των εμβολιασμένων ατόμων.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η Χριστίνα Αλεξοπούλου στηρίζει την Πένυ Κουσουλού

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%ce%b7-%cf%87%cf%81%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%af%ce%bd%ce%b1-%ce%b1%ce%bb%ce%b5%ce%be%ce%bf%cf%80%ce%bf%cf%8d%ce%bb%ce%bf%cf%85-%cf%83%cf%84%ce%b7%cf%81%ce%af%ce%b6%ce%b5%ce%b9-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%cf%80/

    Με την Πένυ Κουσουλού ο Ιάσων Φωτήλας

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%cf%80%ce%ad%ce%bd%cf%85-%ce%ba%ce%bf%cf%85%cf%83%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%bf%cf%8d-%ce%bf-%ce%b9%ce%ac%cf%83%cf%89%ce%bd-%cf%86%cf%89%cf%84%ce%ae%ce%bb%ce%b1%cf%82/

    Η Αιγιώτισσα Μαρία Καλλιμάνη στη νέα ταινία του Μπραντ Πιτ που γυρίζεται στην Ύδρα

    Η ελληνική παρουσία στο Χόλυγουντ συνεχίζει να δυναμώνει, με...