Ρωσία: Συνετρίβη αεροπλάνο με 50 επιβάτες στην περιοχή Αμούρ στα σύνορα με την Κίνα

Ημερομηνία:

Συναγερμός έχει σημάνει στη Ρωσία, καθώς ένα αεροπλάνο με 50 επιβαίνοντες που είχε χάσει την επαφή με τους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας τελικά συνετρίβη.

Πρόκειται για το επιβατικό αεροπλάνο An-24 της αεροπορικής εταιρείας Angara, το οποίο σύμφωνα με τα πρακτορεία ειδήσεων Interfax και SHOT, κατευθυνόταν προς την πόλη Τίντα στην περιοχή Αμούρ της Ρωσίας που συνορεύει με την Κίνα.

Η υπηρεσία Τύπου του ρωσικού Υπουργείου Εκτάκτων Αναγκών μιλώντας στο TASS ανέφερε ότι βρέθηκε το σημείο συντριβής του επιβατικού αεροσκάφους An-24 στην περιοχή Αμούρ.

Το Κέντρο Πολιτικής Άμυνας και Ασφάλειας του Αμούρ ανέφερε ότι τα συντρίμμια του An-24 βρέθηκαν σε πλαγιά βουνού 16 χλμ. από την Τίντα.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Πάτρα! Βάζει τρικλοποδιά ο Φωτήλας στον Σβόλη; Τείχος από τους άλλους δύο βουλευτές

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%cf%80%ce%ac%cf%84%cf%81%ce%b1-%ce%b2%ce%ac%ce%b6%ce%b5%ce%b9-%cf%84%cf%81%ce%b9%ce%ba%ce%bb%ce%bf%cf%80%ce%bf%ce%b4%ce%b9%ce%ac-%ce%bf-%cf%86%cf%89%cf%84%ce%ae%ce%bb%ce%b1%cf%82-%cf%83%cf%84%ce%bf/