Ρούλα Πισπιρίγκου: «Δεν έβγαζε την εικόνα μητέρας που έχει χάσει το παιδί της» – Τι λέει ο tatoo artist της

    Ημερομηνία:

    Η κάμερα του «Live News» βρέθηκε στο στούντιο τατουάζ όπου η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε κάνει τατουάζ αφιερωμένα και στα τρία της παιδιά.

    Ο ιδιοκτήτης του studio τατουάζ στην Πάτρα, Γιώργος Βέρρας αποκάλυψε πως η 33χρονη μητέρα είχε κάνει ως «πρώτο τατουάζ μία μητέρα να σηκώνει στον αέρα ένα μωρό, για την Μαλένα».

    Για καθε μωρό που πέθαινε, έκανε και από ένα τατουάζ μετά, εκτός από τη Τζωρτζίνα που έγραψε το όνομά της, πριν το θάνατό της, «και όταν βγήκε από το νοσοκομείο έκανε ένα καρδιογράφημα και τη φράση “Life goes on”».

    Ο κ. Βέρρας επισήμανε πως του έκανε εντύπωση η ηρεμία που έβγαζε η μητέρα, «δεν έβγαζε την εικόνα μητέρας που έχει χάσει το παιδί της».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Ερχονται δύο πεντάστερα ξενοδοχεία! ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ

    Προχωρούν με ταχύτατες διαδικασίες οι επενδύσεις της «Μπλε Κέδρος»,...

    Μαρία Καβογιάννη: Αυτό είναι το υπέροχο πέτρινο σπίτι της στο Πήλιο

    Η Μαρία Καβογιάννη είναι Χιώτισσα και επισκέπτεται το νησί όταν της...