Ρούλα Πισπιρίγκου: «Έφερε την Τζωρτζίνα στο νοσοκομείο τρεις ώρες μετά το πρώτο επεισόδιο»

    Ημερομηνία:

    Απάθεια, αποστασιοποίηση, ψυχραιμία, είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που προσδίδουν γιατροί που έζησαν τα δραματικά γεγονότα της Πάτρας, όταν η 9χρονη Τζωρτζίνα έπαθε ανακοπή, στη Ρούλα Πισπιρίγκου.

    Στις καταθέσεις τους οι γιατροί επί της ουσίας καταρρίπτουν όσα ισχυρίζεται η Ρούλα Πισπιρίγκου για όσα συνέβησαν έναν χρόνο πριν, όταν η Τζωρτζίνα υπέστη ανακοπή μέσα στο Καραμανδάνειο. Λίγους μήνες αργότερα, το παιδί δολοφονήθηκε στο νοσοκομείο «Αγλαΐα Κυριακού» μετά από χορήγηση θανατηφόρας δόσης κεταμίνης.

    H συμπεριφορά της Ρούλας Πισπιρίγκου δεν πέρασε απαρατήρητη. Ωστόσο οι διαδικασίες, παρά τις υποψίες ορισμένων, δεν κινήθηκαν έγκαιρα. Η μητέρα της Τζωρτζίνας πάντως είχε μία συμπεριφορά που δεν παρέπεμπε σε μια γυναίκα που έχει χάσει δύο παιδιά και βλέπει το μόνο εν ζωή να χαροπαλεύει.

    Γιατρός από το Καραμανδάνειο αναφέρει ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου καθυστέρησε τρεις ώρες να πάει το παιδί στο νοσοκομείο, μετά το πρώτο επεισόδιο στο σπίτι. «Όταν έφτασε η Τζωρτζίνα ρώτησα τη μητέρα πότε έκανε το επεισόδιο το παιδί και μου είπε στις 05:30. Εκείνη το έφερε τρεις ώρες αργότερα παρότι δεν ήταν σε μακρινή απόσταση» κατάθεσε.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Σοβαρό επεισόδιο στη Χίο ανάμεσα σε Λιμενικό και διακινητές μεταναστών με τουλάχιστον 4 νεκρούς και αρκετούς τραυματίες

    Σοβαρό επεισόδιο ανάμεσα στο πλήρωμα περιπολικού του Λιμενικού και...

    Πάτρα: Κόβει πίτα ο Ανδρέας Τσώκος

    Σας προσκαλώ στην ετήσια εκδήλωση για την κοπή της...

    Σία Αναγνωστοπούλου: «Σοβαρά κτιριακά προβλήματα στο Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Αχαΐας στο Παράρτημα Πάτρας»

    Η βουλευτής Αχαΐας Σία Αναγνωστοπούλου κατέθεσε κοινοβουλευτική αναφορά για τα προβλήματα...

    Πάτρα: Συνεχίζονται τα Παραμυθομαγειρέματα από το Θεατρικό Εργαστήρι του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.

    Συνεχίζουν το δημιουργικό τους ταξίδι τα Παραμυθομαγειρέματα του Θεατρικού...