ΡΟΥΛΑ ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ: Ελεγε ότι της έχουν κάνει μάγια

    Ημερομηνία:

    Το θρίλερ στην Πάτρα με τον θάνατο των τριών παιδιών συνεχίζεται και κάθε μέρα έρχονται στο φως ολοένα και περισσότερα στοιχεία, που προκύπτουν μέσα από μαρτυρίες.

    Το πρωί της Τρίτης, στην εκπομπή “Πρωινό” του ΑΝΤ1, φίλη της οικογένειας Δασκαλάκη αναφέρθηκε στην μητέρα των κοριτσιών Ρούλα Πισπιρίγκου λέγοντας πως πίστευε πολύ στα μάγια. Μάλιστα, όπως υποστήριξε η ίδια, όταν η Μαλένα έφυγε από τη ζωή, η μητέρα απευθύνθηκε σε μια κυρία που κάνει… μάγια.

    «Η Ρούλα πίστευε πολύ σε μάγια και γλωσσοφαγιά. Μάλιστα, μετά το θάνατο της Μαλένας έλεγε ότι κάποιοι της έκαναν μάγια και για αυτό χάθηκε το παιδί. Σε κοντινούς ανθρώπους μιλούσε συχνά για την κακοτυχία της την οποία και απέδιδε σε μάγια. Επίσης, άκουσα πριν από λίγες ημέρες να λέει κάποιος από το περιβάλλον της ότι πηγαίνει κουκουλωμένη για να ανάψει τα καντήλια των παιδιών της. Αυτό δεν ισχύει. Πληρώνει άνθρωπο για να της τα ανάβουν. Λένε ότι δεν πηγαίνει να επισκεφτεί τα παιδιά της. Ίσως να φοβάται την κατακραυγή του κόσμου, δεν ξέρω», δήλωσε το συγκεκριμένο πρόσωπο.

    ΡΟΥΛΑ ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ: Ελεγε ότι της έχουν κάνει μάγια

    ΡΟΥΛΑ ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ: Ελεγε ότι της έχουν κάνει μάγια

    ΡΟΥΛΑ ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ: Ελεγε ότι της έχουν κάνει μάγια

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τα 4 αντικείμενα που πρέπει να κουβαλάς μαζί σου καθημερινά

    Κάποιοι το αποκαλούν τάση, άλλοι τρόπο ζωής ή χόμπι,...

    Η Ρωσίδα καλλονή που θα “στοιχειώσει” τα όνειρα σας!

    Όπως έχουμε αναφέρει αρκετές φορές οι Ρωσίδες έχουν από...

    «Είμαι αυτοδημιούργητη» δήλωσε η Πάρις Χίλτον και προκάλεσε αντιδράσεις – «Είσαι σε παραλήρημα» της γράφουν

    Αντιδράσεις προκάλεσε στα social media δήλωση της Πάρις Χίλτον ότι είναι...

    ΝΕΟΣ ΚΟΚ: Βάλατε καρέκλα ή καφάσι μπροστά από το κατάστημα; 350 ευρώ!

    Στην οδό Ακρωτηρίου κάποιοι βάζουν καρέκλες (ακόμη και καταστήματα...