ΡΟΥΛΑ ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ: Ενοχλήθηκε από την δημοσιοποίηση των SMS – Τι είπε στον δικηγόρο της

    Ημερομηνία:

    Την ενόχλησή της εξέφρασε η πλευρά της 33χρονης κατηγορούμενης Ρούλας Πισπιρίγκου μετά τη δημοσιοποίηση των 95 ανατριχιαστικών μηνυμάτων με την αδερφή της Δήμητρα, μέσα από τα οποία αποκαλύπτεται ο ταραχώδης έγγαμος βίος της. Την 33χρονη επισκέφθηκε το μεσημέρι, στις φυλακές, ο δικηγόρος της, Όθων Παπαδόπουλος.

    Συζήτησε μαζί της για τα SMS τα οποία εντάσσονται στη δικογραφία ενώ βγαίνοντας από το επισκεπτήριο, δήλωσε πως τα μηνύματα της Ρούλας με τον Μάνο και την αδερφή της «είναι αληθινά και ο καθένας μπορεί να τα ερμηνεύσει όπως θέλει».
    «Είναι ένα από τα πολλά τεχνικού περιεχομένου ζητήματα τα οποία εξετάζονται λεπτομερώς και με προσοχή. Άλλοι λένε κάτι με τον έναν τρόπο άλλοι το λένε με τον άλλον. Είναι το αποτέλεσμα του γεγονότος ότι η έρευνα είναι ακόμα ανοιχτή, δεν έχει οδηγήσει σε αδιάσειστο ξεκάθαρο συμπέρασμα, ερευνάται από όλες τις πλευρές και δεν υπάρχει απάντηση στο ερώτημα ακόμη», δήλωσε αρχικά ο κ. Παπαδόπουλος.

    GLEARNET

    Από την πλευρά της, η Ρούλα Πισπιρίγκου φαίνεται πως ενοχλήθηκε από τη δημοσιοποίηση των μηνυμάτων της.

    Φλίγκος
    «Στην αρχή την ενόχλησε η δημοσιοποίηση των μηνυμάτων αυτών, στον βαθμό που περιελάμβαναν κάποιες προσωπικές σκέψεις και συναισθήματά της, τα οποία εξέφραζε μέσα από αυτά τα μηνύματα», σχολίασε ο δικηγόρος της στη συνέχεια, υποστηρίζοντας παράλληλα, πως υπάρχουν πολλά τεχνικά ζητήματα που δεν έχουν διευκρινιστεί στη δικογραφία, όπως η ώρα θανάτου της Τζωρτζίνας.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Θανατηφόρα καραμπόλα 4 οχημάτων στη Βουλιαγμένης: Νεκρή μια 64χρονη, τραυματίστηκαν άλλα τρία άτομα

    Τροχαίο δυστύχημα με μια γυναίκα ηλικίας 64 ετών να χάνει...

    Δείπνο απόλυτης χλιδής από τη βασιλική οικογένεια της Βρετανίας για τον Τραμπ – Δείτε φωτό

    Ακόμη και ο Ντόναλντ Τραμπ εντυπωσιάστηκε από τις εικόνες απόλυτης χλιδής...

    ΠΑΤΡΑ: Έφυγαν από τη ζωή και θα κηδευτούν την Πέμπτη 18-9-2025

    ΚΗΔΕΙΑ Την  πολυαγαπημένη  μας ΣΜΑΡΑΓΔΑ (χήρα) ΣΠΥΡ. ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΚΟΥΝΟΥΣΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΣ -...