Ρούλα Πισπιρίγκου: Η εξομολόγηση στον ιερέα και η απάντησή της αν σκότωσε τα παιδιά της

    Ημερομηνία:

    Σε ιερέα που την επισκέφτηκε στις φυλακές Κορυδαλλού εξομολογήθηκε η Ρούλα Πισπιρίγκου, τις ημέρες του Πάσχα που πέρασε στο κελί της.

    Η 33χρονη μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και τον δημοσιογράφο Γιώργο Σόμπολο και αποκάλυψε ότι κατά τη διάρκεια της κράτησής της στις φυλακές Κορυδαλλού κοινώνησε, εξομολογήθηκε, ενώ της πήγαν και φωτογραφίες των τριών νεκρών παιδιών της.

    “Κοινώνησα χθες τη φυλακή και εξομολογήθηκα. Η μητέρα και η αδελφή μου, μού έφεραν φωτογραφίες των τριών παιδιών μου και ζήτησα να μάθω τι γίνεται τελικά με την απομάκρυνση των προσωπικών μου αντικειμένων από το σπίτι που έμενα, μέχρι και την ημέρα της σύλληψής μου”, είπε, μεταξύ άλλων, η Ρούλα Πισπιρίγκου.

    Ρούλα Πισπιρίγκου: Τι είπε σε εξομολόγο πριν κοινωνήσει μέσα στη φυλακή

    Σύμφωνα με όσα αναφέρει η εφημερίδα “Πελοπόννησος”, όταν η Ρούλα Πισπιρίγκου ενημερώθηκε ότι το Μεγάλο Σάββατο θα βρισκόταν ιερέας στις φυλακές, ζήτησε να τον δει για να εξομολογηθεί, όπως είχε το δικαίωμα, κάτι που όπως είπε έκανε κάθε χρόνο το Πάσχα στην ελεύθερη ζωή της.

    Ο παπάς, γνωρίζοντας καλά ποια είναι, της ζήτησε να τον εμπιστευθεί και να της πει “αν αυτή σκότωσε τα παιδιά της”, διαβεβαιώνοντάς την πως “ό,τι του πει θα μείνει εκεί”.

    Η Ρούλα Πισπιρίγκου, χωρίς καμία “εσώψυχη” σκέψη του απάντησε “όχι”. Τότε ο κληρικός τής αντέτεινε: “Αν είσαι της θρησκείας, να ξέρεις ότι τον Χριστό τον Σταύρωσε ο κόσμος και μετά ήρθε η Ανάστασή του. Και με σένα έτσι γίνεται. Ο κόσμος σε έχει… σταυρώσει. Κάνε υπομονή”.

    Μετά από αυτή την εξομολόγηση η Ρούλα Πισπιρίγκου -κατά τις ίδιες πληροφορίες της εφημερίδας “Πελοπόννησος”- κοινώνησε, όχι την ίδια μέρα λόγω μεγάλου φόρτου του ιερέα, αλλά την Τρίτη του Πάσχα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Έρευνα: Από τα 10 καλύτερα ελαιόλαδα του κόσμου τα 8 είναι Ελληνικά

    Για μία ακόμη φορά η Ελλάδα πρωταγωνιστεί σε λίστα...

    Πάτρα: Αυτός είναι ο 25χρονος Πατρινός που έχασε την ζωή του στο τροχαίο στη Φωκίδα!

    Η νέα τραγωδία σημειώθηκε κοντά στον Άγιο Νικόλαο Ευπαλίου,...

    Καλάβρυτα: Ο Δήμαρχος Θ.Παπαδόπουλος στο Δημοτικό Συμβούλιο για το Νοσοκομείο και τον Οδοντωτό

    Στη έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου...

    Πάτρα: Πώς πήγαν οι εργαζόμενοι σε “σεζόν”;

    Οι Πατρινοί επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον τουρισμό ολοκλήρωσαν για...