Ρούλα Πισπιρίγκου: Ολοκληρώθηκαν οι καταθέσεις Καρακούκη – Καλόγρηα – Τι είπαν οι ιατροδικαστές

    Ημερομηνία:

    Ολοκληρώθηκαν οι καταθέσεις στην 35η τακτική ανακρίτρια του προϊσταμένου της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Αθηνών, Νίκου Καρακούκη, και του ιατροδικαστή Νίκου Καλόγρηα, οι οποίοι ως πραγματογνώμονες της Εισαγγελίας συνέταξαν τη νέα ιατροδικαστική έκθεση για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας, των δύο μικρότερων κοριτσιών του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου.

    Υπενθυμίζουμε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου κρατείται, κατηγορούμενη για τις δολοφονίες και των τριών παιδιών της: της Μαλένας, της Ίριδας και της Τζωρτζίνας.

    Οι δύο ιατροδικαστές έδωσαν πολύωρες καταθέσεις στην ανακρίτρια (περίπου τρεις ώρες ο καθένας) και ανέλυσαν όλες τις παραμέτρους του πορίσματος τους.

    Υπενθυμίζεται ότι οι δύο ιατροδικαστές στο πόρισμά τους είχαν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ο θάνατος των δύο παιδιών ήταν ασφυκτικός και δεν οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

    Μεταξύ άλλων στο πόρισμά τους ανέφεραν μεταξύ άλλων ότι “ο συνδυαστικός αποκλεισμός παθολογικών αιτιών θανάτου οδηγεί, σύμφωνα με τη μεθοδολογία της εργασίας, στον βίαιο μηχανισμό θανάτου. Με δεδομένο τον αποκλεισμό επίδρασης μηχανικού, ηλεκτρικού ή άλλου παράγοντα, καθώς και της δηλητηρίασης, η διαγνωστική προσέγγιση κατευθύνεται στον στερητικό (ασφυκτικό) μηχανισμό θανάτου”.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    500ευρα: Δυναμική επιστροφή για τα μωβ χαρτονομίσματα στην ευρωπαϊκή αγορά

    Παρότι από τον Απριλίο του 2019 δεν εκδίδεται πλέον...

    «Άξιος εν πάσι»: Εικοσιένα έτη Αρχιερατικής Διακονίας»

    Του Επισκόπου Κερνίτσης Χρυσάνθου, Βοηθού Επισκόπου της Ι.Μ. Πατρών 19...

    Πάτρα: Δείτε εκατοντάδες φωτό από τη νυχτερινή παρέλαση

      Φαντασμαγορική η νυχτερινή παρέλαση που διήρκησε 5 ώρες. Με...

    Δυτική Ελλάδα: Αθωώθηκε δημοσιογράφος μετά από μήνυση…. γυναίκας «Θεματοφύλακα του Συντάγματος» (!!!)

    Στην ακροαματική διαδικασία οδηγήθηκε χθες Παρασκευή η εκδίκαση της...