Ρούλα Πισπιρίγκου: «Τα παντζούρια δεν είχαν ανοίξει από το ’98»

    Ημερομηνία:

    Η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης βρίσκονται στο επίκεντρο συνεχών αποκαλύψεων, όσο η έρευνα για τον θάνατο των τριών παιδιών τους βρίσκεται σε εξέλιξη. Στο Πρωινό, γειτόνισσα τους ζευγαριού, μίλησε για όλα όσ η ίδια έχει δει και ακούσει:

    «Βγήκαμε έξω απ’ το σπίτι και ήταν το ασθενοφόρο και προσπαθούσαν να κάνουν ανάνηψη στην Ίριδα. Η Ρούλα ήταν απέξω από την πόρτα της κι έκλαιγε «όχι κι αυτό, πάρε εμένα». Ο Μάνος να την τραβάει, να την τραβάει και να της λέει: «τι λες τώρα;» και η Τζωρτζίνα από μέσα από την πόρτα να σηκώνει τα χεράκια της και να λέει «μη μου το πάρεις κι αυτό».

    Και όταν οι γονείς φύγανε με το ασθενοφόρο, έμεινα εγώ με τη Δήμητρα και να προσπαθήσω να ηρεμήσω την Τζωρτζίνα. Η Τζωρτζίνα τα είχε δει όλα, αφού είχε δει και τους ΕΚΑΒίτες που είχανε μπει μέσα και προσπαθούσανε να κάνουν ανάνηψη στη μικρή.

    ICECAP

    Την σπιτονοικοκυρά δεν την είχαμε δει πο΄τε, δεν ήξερα καν πώς τη λένε, το μάθαμε από τα ΜΜΕ πως λέγεται. Τα παντζούρια ήταν από την ημέρα που ήρθα εγώ, τουλάχιστον από το 1998, δεν είχαν ανοίξει ποτέ. Κι όταν ήρθανε στην Πάτρα οι ιδιοκτήτες, πέρα από τον σύζυγο της που έβγαινε, τον βλέπαμε που κυκλοφορούσε, μόνο μια φορά είδαμε ένα συνεργείο τελοσπάντων κάποιους ειδικούς που ήρθαν και βάλανε τον ανυψωτή στην σκάλα για να μπορεί να ανεβοκατεβαίνει η κυρία, την οποία δεν την είδαμε ποτέ να ανεβαίνει να κατεβαίνει ή να ανοίγουν τα παντζούρια της.

    Ρούλα Πισπιρίγκου: «Τα παντζούρια δεν είχαν ανοίξει από το ’98»

    Ρούλα Πισπιρίγκου: «Τα παντζούρια δεν είχαν ανοίξει από το ’98»

    Όταν η Τζωρτζίνα έμεινε τετραπληγική, άκουγα μόνο τις κραυγούλες της όταν έπρεπε να την καθαρίσουνε, γιατί δεν μπορούσε το παιδί να κουνήσει καθόλου χέρια-πόδια. Εμείς τουλάχιστον σαν γείτονες δεν είχαμε αντιληφθεί τίποτα από όλα αυτά που λέγονται».

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Τι ισχύει με τις φορτο-εκφορτώσεις και τα οχήματα στον νέο πεζόδρομο;

    Ένα ζήτημα που πρέπει να επιλυθεί – και μάλιστα...

    ΑΓΡΙΟ ΞΥΛΟ ΣΤΟ “ΚΑΝΙΣΤΡΑΣ”: Ανέβηκαν τα ΜΑΤ στην κερκίδα και υπήρξε συμπλοκή με οπαδούς του Αιγίου – ΒΙΝΤΕΟ

    Την 8η κατάκτηση Κυπέλλου Ερασιτεχνών Αχαΐας, πανηγυρίζει ο Άρης...

    Eurovision 2025: Αρχίζουν οι πρόβες – Η Σουηδία προηγείται στις αποδόσεις

    Καθώς ο 69ος Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision αρχίζει στη Βασιλεία, μια...

    Η αηδιαστική έκπληξη που κρυβόταν μέσα σε σοκολατένιο λαγουδάκι – «Άρχισα να τρώω και ένιωσα κάτι που νόμιζα ότι ήταν τρίχες»

    Μια γυναίκα έκανε μια τρομακτική ανακάλυψη μέσα σε ένα σοκολατένιο λαγουδάκι...