Ρούλα Πισπιρίγκου: Τώρα αρχίζει να χτίζεται το πραγματικό της προφίλ – Μια ψυχρή και άκαμπτη μητέρα

    Ημερομηνία:

    Με κομμένη την ανάσα παρακολουθούν όλοι την υπόθεση της Πάτρας, μετά τη σύλληψη της 33χρονης Ρούλας Πισπιρίγκου με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως για την 9χρονη Τζωρτζίνα.

    Το προφίλ της μητέρας φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο σύμφωνα με τους ειδικούς με την κεταμίνη ωστόσο που ανιχνεύτηκε στην 9χρονη Τζωρτζίνα να είναι το στοιχείο που έχει αποκαλύψει τη φρίκη.

    Μιλώντας στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο», η Δέσποινα Σβουρδάκου, Δρ. Εγκληματολογίας, μίλησε για ένα δύσκολο προφίλ της δράστιδος.

    Φλίγκος

    «Η επιστήμη θα δώσει τις απαντήσεις και σαφώς η αστυνομία. Βήμα βήμα μαζεύουν τα στοιχεία που είναι αποδείξεις για να δούμε τι έχει γίνει, ποια είναι η αλήθεια. Πάντοτε προσπαθούμε να βρούμε την αλήθεια χωρίς να αδικήσουμε».

    Η κ. Σβουρδάκου τόνισε πως η έρευνα που γίνεται είναι βήμα βήμα από την καθημερινότητα των πρωταγωνιστών μέχρι και την τελευταία στιγμή.

    «Χτίζεται ένα πολύ δύσκολο προφίλ και πρέπει να είμαστε πολύ συγκεκριμένοι. Από την πρώτη στιγμή είδαμε μια μητέρα άκαμπτη, ψυχρή και θεωρώ έτσι θα συνεχίσει να είναι η στάση της, όμως επειδή βλέπουμε τώρα να μπαίνουν και άλλα πρόσωπα στην υπόθεση που θα καταθέσουν, θα υπάρχει μάχη των πρωταγωνιστών, μια δράση και αντίδραση».

    Όπως είπε η εγκληματολόγος: «Τώρα αρχίζει να χτίζεται το πραγματικό προφίλ»

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Λιόλιος για Εθνική: “Το μετάλλιο ανήκει σε όλη την Ελλάδα”

    Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής του SPORT24, “LIVE Ελλαδάρα,...

    Η συγκινητική ανάρτηση του Κώστα Αντετοκούνμπο: «Τρία αδέρφια από τα Σεπόλια»

    Ο Κώστας Αντετοκούνμπο προχώρησε σε μία άκρως συγκινητική ανάρτηση, μετά την...

    Πάτρα: Σύγκρουση ΙΧ με μηχανάκι τα μεσάνυχτα! Ο οδηγός εκτινάχτηκε στο παρμπρίζ – φωτό

    Νέο τροχαίο λίγο πριν τα μεσάνυχτα με αποτέλεσμα τον...

    Στο σπίτι του Μητσοτάκη για δείπνο ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Αντόνιο Κόστα – Δείτε φωτογραφίες

    Δείπνο στην οικία του παρέθεσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στον...