Ροζίτα Σώκου: Διασωληνώθηκε η κόρη της

    Ημερομηνία:

    Λίγες ημέρες μετά από τον θάνατο της Ροζίτας Σώκου από επιπλοκές του κοροναϊού, η κόρη της, που επίσης νοσηλευόταν, καθώς νοσούσε από κοροναϊό, διασωληνώθηκε από τους ιατρούς, όπως επιβεβαίωσε μιλώντας στον Αντ1 ο εγγονός της της Ροζίτας Σώκου.

    Όπως είπε ο Εμίλιο Τανκρέντι, «η μητέρα μου διασωληνώθηκε. Δεν είναι τόσο σοβαρή η κατάσταση της, αλλά δεν υπήρχε η εξέλιξη που περίμεναν οι γιατροί στην υγεία της».

    Η κόρη της Ροζίτας Σώκου διασωληνώθηκε στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου, όπως είπε ο γιός της, νοσηλεύεται για 5η-6η ημέρα.

    Ο εγγονός της Ροζίτας Σώκου δεν θέλησε να αποκαλύψει εάν η μητέρα του έχει εμβολιαστεί έναντι του κοροναϊού, ενώ σε ότι αφορά τον ίδιο είπε «εγώ δεν έχω εμβολιαστεί, αλλά έχω νοσήσει και πιθανό είναι να εμβολιαστώ τώρα, γιατί βλέπω ότι είναι δύσκολα τα πράγματα».

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα – φωτό: Πετούσαν drones… πάνω από τα κεφάλια καρναβαλιστών! Κίνδυνος τραυματισμών

    Την ενημέρωση μας έκανε η ομάδα Patras Drone Academy...

    Ο δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος απόλαυσε το Πατρινό Καρναβάλι

    Ο δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος απόλαυσε το Πατρινό...

    «Έχω δοκιμάσει τα πάντα, αλλά ποτέ δεν έχω έρθει σε οργασμό»

    Το να καταφέρει μία γυναίκα να φτάσει σε οργασμό δεν είναι...