RUN SMILE RUN! – Τρέχουμε για το Χαμόγελο κάθε Παιδιού στον 10ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης – ZeniΘ

    Ημερομηνία:

    Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τον 10ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης – ZeniΘ, που υπόσχεται να μας χαρίσει μία μοναδική βραδιά, γεμάτη χαρά, συγκινήσεις, αφήνοντας εντονότερο κοινωνικό αποτύπωμα από κάθε άλλη φορά, το Σάββατο 15 Οκτωβρίου!

    Η Οργανωτική Επιτροπή, συνεχίζοντας τη σημαντική υποστήριξη της στο έργο του Οργανισμού  «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και με την συμβολή των χιλιάδων δρομέων, προσφέρει 1€ από κάθε ατομική συμμετοχή και 0,50€ από κάθε ομαδική συμμετοχή, συνεισφέροντας στην προσπάθεια Ενεργειακής Αναβάθμισης της Μονάδας Προληπτικής Ιατρικής «Ιπποκράτης» του Οργανισμού, με φωτοβολταϊκό σύστημα, το οποίο θα προσφέρει αυτονομία στη λειτουργία των ιατρείων.

    «Το Χαμόγελο του Παιδιού» αναγνωρίζοντας την τεράστια σημασία της πρόληψης πραγματοποιεί δράσεις Προληπτικής Ιατρικής πανελλαδικά σε όλα τα παιδιά, με έμφαση σε αυτά που ζουν σε απομακρυσμένες περιοχές χωρίς πρόσβαση σε ιατρικά κέντρα, βιώνουν τον κοινωνικό αποκλεισμό και λόγω οικονομικών ή άλλων δυσκολιών δεν έχουν κατάλληλη ιατρική παρακολούθηση και φροντίδα.

    Φλίγκος

    Επιπλέον η Διοργάνωση, στο πλαίσιο του διευρυμένου Προγράμματος Κοινωνικής Ευθύνης, με στόχο να προσφέρει περισσότερα και πιο φωτεινά παιδικά Χαμόγελα, δίνει την δυνατότητα στον Οργανισμό να δημιουργήσει, για μία ακόμη φορά, την δική του running team.

    Με την εγγραφή σας στην ομάδα του Χαμόγελου, προσφέρετε 5€ από τη συμμετοχή σας για την ενίσχυση των δράσεων του Οργανισμού.

    GLEARNET

    Σας προσκαλούμε όλους να γίνετε μέλη της ομάδας μας και να συμβάλλετε έμπρακτα στη συνέχιση των ολιστικών δράσεων που υλοποιεί «Το Χαμόγελο του Παιδιού» πανελλαδικά, για κάθε παιδί και οικογένεια που βρίσκεται σε ανάγκη ή κίνδυνο. Ας ενώσουμε τις δυνάμεις, το χαμόγελο και τη θετική μας ενέργεια για το Χαμόγελο κάθε παιδιού! «..Αν ενωθούμε όλοι, θα τακαταφέρουμε», όπως πίστευε και μας προέτρεψε ο Ανδρέας, ο μικρός ιδρυτής του Οργανισμού.

    Οι εγγραφές ξεκίνησαν και συνεχίζονται έως τις 16 Σεπτεμβρίου 2022!

    Δηλώστε συμμετοχή και τρέξτε με Χαμόγελο:

    • Στο Κέντρο Άμεσης Κοινωνικής και Ιατρικής Επέμβασης του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», Παπακυριαζή 3, Θεσσαλονίκη 54645, καθημερινές 9:00-17:00.
    • Μέσω ηλεκτρονικής εγγραφής εδώ.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΟΠΕΚΕΠΕ: Δικογραφία για 6 βουλευτές – Ποιους εμπλέκει και γιατί ο νέος φάκελος της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας

    Στον σχηματισμό πλήρους δικογραφίας με σειρά αποδεικτικών στοιχείων για τουλάχιστον έξι βουλευτές σε...

    Η Stella Andrews με μαγιό στις διακοπές της στην Σαντορίνη

    Η Stella Andrews με μαγιό στις διακοπές της στην...

    Η Roberta Pedrelli με μαύρο μπικίνι σε πισίνα ξενοδοχείου της Lampedusa

    Η Roberta Pedrelli με μαύρο μπικίνι σε πισίνα ξενοδοχείου...

    Δημόσιο: Σε νέα 24ώρη πανελλαδική απεργία προχωρά η ΑΔΕΔΥ-Ποια είναι τα αιτήματα της

    Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία θα πραγματοποιήσει την 1η Οκτωβρίου η ΑΔΕΔΥ σε...