Σ. Αναγνωστοπούλου στο ράδιο-ΓΑΜΜΑ: “Μετά από χρόνια, η κεντροαριστερά πρέπει να ξαναδώσει ένα όραμα”

    Ημερομηνία:

    Μιλώντας στο Ράδιο-ΓΑΜΜΑ 94FM και στην εκπομπή του Αχιλλέα Ροδίτη “Σε 60 Λεπτά”, η βουλευτής Αχαΐας της Νέας Αριστεράς και πρώην Υπουργός κα Σία Αναγνωστόπουλου, σχολίασε τις εξελίξεις στην Κεντροαριστερά.

    Είπε ότι το πρώτιστο είναι η ενότητα που πρέπει να υπάρξει έναντι του πολυκερματισμού. Ότι είναι ζήτημα προτάσεων και όχι προσώπων. Ενώ δήλωσε ότι η Κεντροαριστερά για πολλά χρόνια δεν έχει δώσει όραμα “με εξαίρεση την έκτακτη κατάσταση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ”. Και είναι κάτι, όπως είπε, που πρέπει να το κάνει, παρουσιάζοντας και πείθοντας για έναν εναλλακτικό τρόπο διακυβέρνησης κόντρα στην κυβέρνηση και πολιτική Μητσοτάκη, που θα μπορεί να οδηγήσει σε μια “φυσιολογική χώρα και ζωή για τους πολίτες”.

    Μίλησε και για τον ΣΥΡΙΖΑ, “το σπίτι που χτίσαμε και με πονάει”, όπως είπε.

    Φλίγκος
    GLEARNET

    Τόνισε ότι απ’ τη μέρα εκλογής του Στ. Κασσελάκη στην προεδρία το κόμμα άρχισε να μεταλλάσσεται. Διέψευσε ότι υπήρχαν “μαύρα” αναλύοντας μάλιστα την “σκληρή” και “έντιμη” πάντα τακτική των διευθυντών των οικονομικών του κόμματος.

    Ακούστε όλη την συνέντευξη της κας Αναγνωστοπούλου:

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: “Τσίμπησε” δύο κτηνοτρόφους σε Λακκόπετρα και Λάππα η Περιφέρεια

    Ραγδαίες διαφαίνονται οι εξελίξεις στο θέμα της ευλογιάς των...

    Ρωσικά αεροσκάφη παραβίασαν τον εναέριο χώρο της Εσθονίας – Παρέμειναν για 12 λεπτά

    Τρία ρωσικά μαχητικά αεροσκάφη Mig-31 παραβίασαν την Παρασκευή τον εναέριο χώρο...

    Πάτρα: Λαμπρός εορτασμός της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού στην Ιερά Μονή της Ανθούπολης (ΦΩΤΟ)

    Με εξέχουσα λαμπρότητα και συμμετοχή χιλιάδων πιστών πραγματοποιήθηκε και...

    Πάτρα – δείτε το βίντεο! Μπήκε μέσα σε γνωστό καφέ της πόλης και έκλεψε! Τον κατέγραψαν οι κάμερες… και τον ψάχνουν

    Ένας από τους πρώτους πελάτες της ημέρας, σε καφετέρια στο πάνω...