«Σαφάρι» στη Κόρινθο για 43χρονο ηλεκτρολόγο για τον βιασμό της 12χρονης

    Ημερομηνία:

    Μετά την ολοκλήρωση της επιχείρησης της Αστυνομίας για τον εντοπισμό και την σύλληψη των τριών αντρών που φέρεται να συναντήθηκαν με την 12χρονη μαθήτρια και να τη βίασαν, σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αρχών σε Αττική αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της Κορίνθου προκειμένου να εντοπίσουν και να βάλουν στο χέρι τον τέταρτο άνδρα σε βάρος του οποίου έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

    ICECAP

    Πρόκειται σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του protothema.gr για έναν 43χρονο ηλεκτρολόγο που εργάζεται σε πλοία, ο οποίος είναι άγαμος και φέρεται να έκλεισε ραντεβού και να ήρθε σε επαφή με την 12χρονη μαθήτρια από τον Κολωνό.
    Ο συγκεκριμένος άντρας αναζητείται από την αστυνομία μετά το ένταλμα σύλληψης που εξεδόθη σε βάρος του. Από χθες το βράδυ οι αρχές χτενίζουν την περιοχή της Κορίνθου, όπου σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να έχει εκδοθεί και η ταυτότητα του για να τον βρουν.

    Μάλιστα, ο 43χρονος σε μια προσπάθεια να ρίξει στάχτη στα μάτια των αρχών παρουσιάστηκε αυτοβούλως στο «Ανηλίκων» της Ασφάλειας Αττικης και είχε πει ότι απλά συνομιλούσε με τη μικρή μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής, χωρίς να έχει συναντηθεί. Όμως τα στοιχεία που προέκυψαν από την ανάλυση των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ και η αναγνώριση από το θύμα τον διέψευσαν και οδήγησαν στην έκδοση του εντάλματος.

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Στο ίδιο έργο θεατές στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου

    Στο ίδιο έργο θεατές στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου. Τα...

    ΠΑΤΡΑ: Που βρίσκεται αυτός ο μεγάλος αρχαιολογικός χώρος;

    Εσείς το γνωρίζατε οτι στη συμβολή των οδών Κορίνθου...

    Καλλιθέα: Βίντεο ντοκουμέντο από τη δολοφονία του 42χρονου Αιγύπτιου – Έκανε live στο Facebook τη στιγμή της εν ψυχρώ εκτέλεσής του

    Βίντεο ντοκουμέντο από την εν ψυχρώ εκτέλεση του 42χρονου Αιγύπτιου σε...

    Απομονωτισμός: το Brexit, οι δασμοί των ΗΠΑ και η αναπόφευκτη σύγκριση

    Ορια και ρίσκα του οικονομικού απομονωτισμού έρχονται στο προσκήνιο...