Σακίρα: «Ήμουν κάτω, τώρα σηκώνομαι» λέει στο πρώτο της τραγούδι μετά τον χωρισμό με τον Πικέ

    Ημερομηνία:

    Λίγο καιρό μετά την επίσημη ανακοίνωση του χωρισμού της με τον Ζεράρ Πικέ, έπειτα από 12 χρόνια σχέσης, η Σακίρα επέστρεψε ανανεωμένη και με ένα ιδιαίτερο τραγούδι.

    Πιο αναλυτικά, η σταρ κυκλοφόρησε το νέο της κομμάτι με τίτλο «Don’t you worry» και τα social media έχουν πάρει «φωτιά», αναφορικά με τους στίχους.

    Πρόκειται για μία συνεργασία με τους Black Eyed Peas και τον David Guetta, ενώ το τραγούδι έχει ήδη περισσότερες από 8 εκατομμύρια προβολές στο YouTube. Στο βίντεο κλιπ, οι Black Eyed Peas πέφτουν θύματα απαγωγής και αργότερα η Σακίρα ενώνεται με έναν τύπο UFO/Android γυναικών, οι οποίες υπνωτίζονται από τον χορό της και μέσα στα επόμενα πλάνα, οι εξωγήινοι εμφανίζονται να ανταγωνίζονται τους Black Eyed Peas, οι οποίοι στη συνέχεια υποχωρούν με τη Σακίρα και ένα εξωγήινο πλοίο σε ένα διαγαλαξιακό ταξίδι.

    Δείτε το επίσημο βίντεο κλιπ από το νέο τραγούδι της Σακίρα

     

     

     

     

     

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    The Cure: Στην Ελλάδα για μια συναυλία – Πότε ξεκινά η προπώληση

    Στην Ελλάδα επιστρέφει για μια μεγάλη συναυλία το δημοφιλές...

    Νεκρός 29χρονος μετά από μία γροθιά έξω από μπαρ στην Αριζόνα – Θα γινόταν πατέρας σε λίγες εβδομάδες

    Σοκ έχει προκαλέσει στις Ηνωμένες Πολιτείες ο θάνατος ενός 29χρονου...

    Η ΙΚΕΑ παρουσιάζει τη νέα σειρά SANDLÖPARE – Ένα ταξίδι στη μαγεία της σαβάνας μέσα από το παιχνίδι

    Το παιχνίδι αποτελεί βασικό στοιχείο για την ανάπτυξη των...