Σάκης Γκολφίνος: Από τη «μανία καταδίωξης» στον θάνατο, ένα τσιγάρο δρόμος; – Σήμερα το πόρισμα της αυτοψίας στο αυτοκίνητό του

    Ημερομηνία:

    Τα στοιχεία που μέχρι τώρα συλλέχθηκαν και αναλύθηκαν από την Ασφάλεια Δυτικής Αχαΐας έχουν την αξία τους, παρότι είναι ελλιπή και δείχνουν ποιος είναι ο δρόμος που πρέπει ν’ ακολουθηθεί για τη λύση του μυστηρίου όσον αφορά στο απανθρακωμένο πτώμα του 46χρονου επιχειρηματία Σάκη Γκολφίνου από τη Βάρδα Ηλείας, στο Δάσος Κουνουπελίου.

    «Ενδέχεται, παρά τον καπνό, να μην υπάρχει φωτιά» είναι η αλληγορική τοποθέτηση αξιωματικού της ΕΛΑΣ, που μετέχει στις έρευνες. Και προσθέτει με νόημα: «Δεν πρόκειται να μιλήσουμε για εγκληματική ενέργεια αν πρώτα δεν πάρουμε στα χέρια μας τα αποτελέσματα, ιδίως των τοξικολογικών εξετάσεων».

    Σύμφωνα με πληροφορίες της «Πελοποννήσου», τα δεδομένα που μέχρι στιγμής ισχύουν είναι τα εξής:

     Στο προανακριτικό υλικό περιλαμβάνονται 20 καταθέσεις συγγενών, φίλων και συγχωριανών του θύματος, καθώς και της πατρινής φίλης του.

    ⦁ Δεν έχει προκύψει κάποιο στοιχείο που να φανερώνει ότι ο νεκρός είχε «ανοιχτούς» λογαριασμούς και μία οικονομική εκκρεμότητα του παρελθόντος -σύμφωνα με σχετική κατάθεση- είχε καλυφθεί από συγγενικό του πρόσωπο.

    Οι ερευνητές ελέγχουν εξονυχιστικά το ενδεχόμενο να διακατείχετο ο άνδρας από «μανία καταδίωξης», με ό,τι αυτό μπορεί να σημαίνει για την τραγική κατάληξή του στο δύσβατο σημείο όπου βρέθηκε καμένο το αυτοκίνητό του, μάρκας BMW. Αστυνομική πηγή ανέφερε στην «Π» ότι δεν του ήταν άγνωστο το σημείο όπου βρέθηκε απανθρακωμένος, χωρίς όμως να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες!

    Ο έμπειρος επιστήμονας, όπως είχε αποκαλύψει η «Π», επρόκειτο να προχωρήσει σε πείραμα για να διακριβώσει αν τα καθίσματα του οχήματος βρέθηκαν πεσμένα διότι είχαν λιώσει από τη φωτιά ή αν κάποιο χέρι τα έσπρωξε προς τα πίσω, που σημαίνει ότι ήταν ίσως και κάποιο άλλο άτομο μέσα στο αυτοκίνητο!

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΕΚΚΛΗΣΙΑ: Ποιος ήταν ο Οσιος Μωυσής που εορτάζει σήμερα Πέμπτη

    Η Γιορτή σήμερα Πέμπτη 28 Αυγούστου 2025. Γιορτή της Ορθοδοξίας: Ο...

    ΕΚΤΑΚΤΟ: Στο Νοσοκομείο ο Αγιορείτης γέροντας Β. Ποντικάκης

    Σύμφωνα με πληροφορίες του ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE, ο 90χρονος σεβάσμιος πολιός...

    ΠΑΤΡΑ: Το σύμβολο του Μαρκάτου τη δεκαετία του ’60 – ΦΩΤΟ

    Δεκαετία του 1960, το μπακάλικο του Σπυρόπουλου στο Μαρκάτο,...

    O νικητής του BIG BROTHER σχολιάζει το χορτάρι… ζούγκλα στη Λακκόπετρα

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ:  https://toloukoumi.gr/o-%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%b7%cf%84%ce%ae%cf%82-%cf%84%ce%bf%cf%85-big-brother-%cf%83%cf%87%ce%bf%ce%bb%ce%b9%ce%ac%ce%b6%ce%b5%ce%b9-%cf%84%ce%bf-%cf%87%ce%bf%cf%81%cf%84%ce%ac%cf%81%ce%b9/