Σάκης Ρουβάς: Μπήκε στην κουζίνα και έβαψε τα πασχαλινά αυγά

    Ημερομηνία:

    Ο Σάκης Ρουβάς μπήκε στην κουζίνα και ακολουθώντας το έθιμο της Μεγάλης Πέμπτης, μοιράστηκε έναν όχι και τόσο συνηθισμένο τρόπο, σχετικά με το πώς μπορεί να βάψει κάποιος τα πασχαλινά αυγά. Ο τραγουδιστής δημοσίευσε ένα βίντεο στις 17 Απριλίου στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, παρουσιάζοντας ένα – ένα τα βήματα για τη βαφή με φυσικά υλικά.

    Αρχικά, ο Σάκης Ρουβάς ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους, πως το κόκκινο χρώμα που είθισται να βάφονται τα αυγά το Πάσχα, θα το έφτιαχνε από παντζάρια, καθώς επίσης χρησιμοποίησε κουρκουμά για κίτρινη απόχρωση, ενώ έδειξε και ένα σχέδιο που είχε το εφέ μαρμάρου, χρησιμοποιώντας φλούδες κρεμμυδιού.

    Ο τραγουδιστής ξεκίνησε από το βράσιμο των αυγών και έδειξε μέχρι και την τελική διαδικασία της βαφής. Στη λεζάντα της ανάρτησης που έκανε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έγραψε: «Φέτος είπα να κάνω την κλασική βαφή αυγών, αλλά με φυσικά υλικά και σχέδια! Χρόνια πολλά!».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η Alena Omovych με μπικίνι στο Μονακό

    Η Alena Omovych μας δείχνει το τέλειο κορμί της...

    ΠΑΤΡΑ – ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ: Της κακομοίρας στο Μετρόπολις για τον Πλούταρχο

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%ce%b4%ce%b5%ce%b9%cf%84%ce%b5-%ce%b2%ce%b9%ce%bd%cf%84%ce%b5%ce%bf-%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%ba%ce%b1%ce%ba%ce%bf%ce%bc%ce%bf%ce%af%cf%81%ce%b1%cf%82-%cf%83%cf%84%ce%bf-%ce%bc%ce%b5%cf%84%cf%81%cf%8c/

    Συνταγή για γαρίδες με σαφράν και πιλάφι με μπαχαρικά και αμύγδαλα

    Σε μαγικά νησιά, θέλω να βρεθούμε, σε μέρη εξωτικά,...

    Το Ozempic αλλάζει και πάλι τη μόδα – Τέλος τα plus-size ρούχα;

    Πριν από την πανδημία, το κίνημα υπέρ της αποδοχής...