Σάλμα Χάγιεκ: Η μυστική μάχη με τον κορονοϊό – «Είπα στον γιατρό: προτιμώ να πεθάνω σπίτι μου»

    Ημερομηνία:

    Με μια μπουκάλα οξυγόνου επί 7 εβδομάδες απομονωμένη σε ένα δωμάτιο του σπιτιού της η διάσημη ηθοποιός, Σάλμα Χάγιεκ έδωσε την δική της μάχη με τον κορονοϊό.

    Ο ιός που δεν κοιτάζει φυλές, θρησκείες και πλούτη χτύπησε την 54χρονη ηθοποιό η οποία αποκάλυψε όλα όσα περάσε μιλώντας στο περιοδικό Variety.

    Όπως είπε βρέθηκε θετική σχετικά νωρίς στο ξέσπασμα της πανδημίας και πρόσθεσε ότι αποφάσισε να κρατήσει μυστική τη μάχη της με τον κορονοϊό μέχρι τώρα.

    Η Χάγιεκ είπε ότι η κατάστασή της επιδεινώθηκε σε σημείο που χρειάστηκε οξυγόνο και πέρασε περίπου 7 εβδομάδες απομονωμένη σε ένα δωμάτιο του σπιτιού της. «Ο γιατρός μου με παρακάλεσε να πάω στο νοσοκομείο, επειδή ήταν πολύ άσχημα τα πράγματα». «Του είπα: «Όχι ευχαριστώ. Προτιμώ να πεθάνω στο σπίτι».

    Φλίγκος
    ICECAP

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Επίσκεψη Πέτρου Ψωμά στα σχολεία της Ανθούπολης

    σπιράλ: Θέμα ασφάλειας η επίλυση του κυκλοφοριακού ζητήματος Στοχευμένος καθαρισμός...

    Μεταφορά μαθητών: Σύσσωμη η εκπαιδευτική κοινότητα, οδηγοί και γονείς στην εκδήλωση της Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας

    Ο συντονισμός όλων των εμπλεκομένων φορέων, επαγγελματιών οδηγών, εκπαιδευτικών...

    Ο Aνδρέας Παναγιωτόπουλος στέλνει στη Βουλή το θέμα της συρρίκνωσης των ΔΟΥ στην Αχαϊα

    Με πρωτοβουλία του βουλευτή Αχαΐας και τομεάρχη Υγείας του...