Σάλος με νεαρό που έφτυσε και έβριζε άγαλμα του Κατσαντώνη στο Κορδελιό – «Θα το σκουπίσω, θα ζητήσω ταπεινά συγγνώμη» λέει ο ίδιος

    Ημερομηνία:

    Σάλο και σφοδρές αντιδράσεις προκάλεσε βίντεο που αναρτήθηκε στο TikTok με έναν νεαρό να βεβηλώνει άγαλμα του ήρωα της Επανάστασης του 1821, Αλέξανδρου Κατσαντώνη, στο Κορδελιό.

    Στο βίντεο ο νεαρός όχι μόνο κάνει άσεμνες κινήσεις με το άγαλμα, αλλά εκστομίζει σκαιότατες ύβρεις φτάνοντας στο σημείο να φτύσει το άγαλμα.

    Το βίντεο με τις απαράδεκτες ενέργειες του νεαρού

    «Να βρεθούνε αυτοί οι ………… όλοι η παρέα τους και να τιμωρηθούν παραδειγματικά! Και να γίνει και η ΑΠΈΛΑΣΗ τους άμεσα!! Εδώ δεν μιλάμε για ζημιά σε ένα μνημείο εδώ μιλάμε για εξευτελισμό και προσβολή της ιστορίας της Ελλάδος!!» ανέφερε σε δική του ανάρτηση ο δημιουργός του έργου, Γιώργος Κικώτης.

     

    Σάλος με νεαρό που έφτυσε και έβριζε άγαλμα του Κατσαντώνη στο Κορδελιό - «Θα το σκουπίσω, θα ζητήσω ταπεινά συγγνώμη» λέει ο ίδιος

    Μετά τον σάλο, ο νεαρός απάντησε σε σχόλια χρηστών στα social media διευκρινίζοντας ότι δεν είναι Αλβανός αλλά Έλληνας τσιγγάνος, υποσχόμενος να σκουπίσει το άγαλμα και να ζητήσει ταπεινά συγγνώμη γονατιστός.

    «Δεν είμαι Αλβανός. Έλληνας τσιγγάνος είμαι και δεν ήξερα τι σημαίνει το άγαλμα. Μόλις το έμαθα κι εγώ τρελάθηκα. Λέω θα πάω εκεί να το σκουπίσω. Θα πάρω μαζί μου νερό να το σκουπίσω. Θα πέσω στα γόνατα και θα ζητήσω μια ταπεινή συγγνώμη. Θα τραβήξω και βίντεο και θα το ανεβάσω στο Facebook, στο Instagram και στο Tiktok», ήταν μια από τις απαντήσεις του νεαρού.

    Σάλος με νεαρό που έφτυσε και έβριζε άγαλμα του Κατσαντώνη στο Κορδελιό - «Θα το σκουπίσω, θα ζητήσω ταπεινά συγγνώμη» λέει ο ίδιος
    Σάλος με νεαρό που έφτυσε και έβριζε άγαλμα του Κατσαντώνη στο Κορδελιό - «Θα το σκουπίσω, θα ζητήσω ταπεινά συγγνώμη» λέει ο ίδιος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΔΑΚΕ Εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας: Τα αιτήματα στον «δρόμο» για τις κάλπες

    Η ΔΑΚΕ Εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας γνωστοποίησε το ψηφοδέλτιο...

    ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΡΙΟΥ: Κέντρο αναφοράς για «Νοσηλεία στο Σπίτι»

    Της Ελένης Α. Γεωργοπούλου Μια νέα σελίδα ανοίγει για την...

    Πάτρα: Το «ευχαριστώ» από το Άλμα στους εθελοντές

    Μια βραδιά αφιερωμένη σε όλους τους εθελοντές του Pink...

    Μεσολόγγι: Έτος «Ελεύθερων Πολιορκημένων» το 2026

    Με λαμπρότητα και πολλές σημαντικές εκδηλώσεις θα τιμήσει το...