Σάλος στην Ιταλία με ιερέα που έκανε λειτουργία μέσα στη θάλασσα – Μετέτρεψε φουσκωτό στρώμα σε Αγία Τράπεζα

    Ημερομηνία:

    Σάλος έχει προκληθείσ την Ιταλία με έναν ιερέα που αποφάσισε να πάει κοντά στους πιστούς εκεί που βρίσκονται αυτή την εποχή, δηλαδή στις παραλίες. Ο 36χρονος Ματία Μπερνασκόνι έκανε τη λειτουργία μέσα στη θάλασσα, χρησιμοποιώντας ένα φουσκωτό στρώμα ως Αγία Τράπεζα, κάτι που προκαλεί πλήθος αντιδράσεων: από χιουμοριστικά σχόλια μέχρι κατηγορίες ότι έχει διαπράξει βλασφημία.

    Οι ιταλικές αρχές διαξάγουν έρευνα ενώ και η αρχιεπισκοπή του Μιλάνου, στην οποία υπάγεται ο εν λόγω ιερέας, διεξάγει εσωτερική έρευνα.

    Είχε ενημερώσει ότι θα έκανε λειτουργία σε παραλία αλλά όχι και μέσα στη θάλασσα

    Ο ιερέας είχε ενημερώσει ότι θα έκανε την κυριακάτικη λειτουργία του της περασμένης Κυριακής στην παραλία Κροτόνε στη νότια Ιταλία, στο πλαίσιο της συμμετοχής του σε μια εβδομαδιαία καλοκαιρινή κατασκήνωση για μαθητές Γυμνασίου που την διοργανώνει η οργάνωση Libera, που αναπτύσσει δράση κατά της μαφίας.

    Δείτε εδώ βίντεο με τη λειτουργία μέσα στη θάλασσα:

     

    ICECAP

    Τι δηλώνει ο ίδιος ο ιερέας

    Σάλος στην Ιταλία με ιερέα που έκανε λειτουργία μέσα στη θάλασσα - Μετέτρεψε φουσκωτό στρώμα σε Αγία Τράπεζα
    Ο πατέρας Ματία Μπερνασκόνι.

    Ο πατέρας Μπερνασκόνι είπε πως δεν είχε πρόθεση να κάνει κάτι βλάσφημο, αλλά καθώς δεν έβρισκε σκιά, δέχθηκε την πρόταση μιας οικογένειας να χρησιμοποιήσει το φουσκωτό τους στρώμα.

    Έτσι, μπήκε στη θάλασσα με το μαγιό του και χωρίς μπλούζα και έκανε τη λειτουργία με τους πιστούς να παρακολουθούν και αυτοί με τα μαγιό τους μέσα στο νερό.

    ΙΤΑΛΙΑ ΙΕΡΕΑΣ ΘΑΛΑΣΣΑ

    Η τοπική Αρχιεπισκοπή του Κροτόνε – Σάντα Σεβερίνα έκανε έκκληση για “κοσμιότητα και σεβασμό κατά την τέλεση της λειτουργίας”.

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΒΙΝΤΕΟ: Άγριο φραστικό επεισόδιο Γεωργιάδη – Πολάκη στη Βουλή: «Ρεζίλι της Κρήτης», «Ακροδεξιέ μου» και βαριές κουβέντες

    Σοβαρό φραστικό επεισόδιο ξέσπασε το μεσημέρι της Τρίτης (29/04/2025)...

    Παράταση δύο μηνών στο πλαφόν κέρδους για τρόφιμα και καύσιμα

    Παράταση για δύο μήνες στο μέτρο του πλαφόν στο...

    Μπλόκο για ελληνόκτητα πλοία στον σκιώδη στόλο

    Να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να εμποδίσει...

    Ελεύθερος με όρους ο πατέρας του μικρού Άγγελου – Αρνείται κάθε εμπλοκή

    Ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από...