Σαμαράς και Βενιζέλος παρουσιάζουν… το νέο βιβλίο του Ανδρέα Λοβέρδου

    Ημερομηνία:

    Ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς και ο πρώην Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Ευάγγελος Βενιζέλος θα μιλήσουν για μια «Απόπειρα Δολοφονίας», δηλαδή την νέα συγγραφική απόπειρα του βουλευτή του ΚΙΝΑΛ, Ανδρέα Λοβέρδου.

    Στο πάνελ της παρουσίασης μετέχουν ακόμα οι Κώστας Μποτόπουλος, και Γιώργος Σκαμπαρδώνης, ενώ διαδικτυακή εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00.

    Στην «Απόπειρα Δολοφονίας» που κυκλοφορεί από τις «Εκδόσεις Ίνδικτος» ο Ανδρέας Λοβέρδος αφηγείται όλα όσα βίωσε στην πολιτικο-δικαστική σκευωρία της υπόθεσης Novartis. Και όπως ο ίδιος υπογραμμίζει στον πρόλογο του βιβλίου του πρόκειται «για μία προσωπική μαρτυρία. Τίποτε περισσότερο αλλά κυρίως τίποτε λιγότερο», υποσχόμενος μια ενδιαφέρουσα εμπειρία ανάγνωσης.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ο Απόλλων επέστρεψε στις νίκες

    Ο Απόλλων επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας 68-46 του Πανελευσινιακού...

    Λευτέρης Πανταζής και Αντζελα Δημητρίου έκαναν χαμό στη νυχτερινή Αθήνα – φωτό

    Υστερα από δεκαπέντε ολόκληρα χρόνια, δύο από τα μεγαλύτερα ονόματα της...

    Σαμαράς κατά Μητσοτάκη: Έχει μετατρέψει τη ΝΔ σε Σημιτικό ΠΑΣΟΚ με μπλε χρώμα

    Συνέντευξη με αιχμές κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη έδωσε ο Αντώνης Σαμαράς στον ΑΝΤ1,...

    Πάτρα – ΤΩΡΑ: Τροχαίο με μεθυσμένο οδηγό στην Αγ. Ιωάννη Πράτσικα

    Τροχαίο στις 6.30 το πρωί στην οδό Αγίου ιωάννη...