Σάσα Μπάστα: Δέχομαι πιο πολύ φλερτ από γυναίκες παρά από άνδρες

    Ημερομηνία:

    Η Σάσα Μπάστα έκανε δηλώσεις και αναφέρθηκε στο φλερτ που έχει δεχτεί από γυναίκες, καθώς και στα πισώπλατα μαχαιρώματα.

    Η τραγουδίστρια έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες και εξήγησε πως δέχεται πιο έντονο φλερτ από γυναίκες παρά από άντρες.

    GLEARNET

    «Δέχομαι πιο πολύ φλερτ από γυναίκες, δεν ξέρω τι έχει συμβεί. Δέχομαι επίσης, σεξιστικά σχόλια περισσότερο από γυναίκες, παρά από άνδρες», είπε χαρακτηριστικά.
    Στη συνέχεια, αναφέρθηκε σε ένα πρόσφατο περιστατικό που βίωσε με γνωστό μοντέλο. «Σε μια πρόσφατη εκδήλωση, ένα μοντέλο πάρα πολύ γνωστό είπε στον άντρα μου “τι… **** είναι αυτή; Θέλω τώρα να την *****”» ανέφερε.

    Τέλος, μίλησε για τα πισώπλατα μαχαιρώματα που έχει δεχτεί στον χώρο του τραγουδιού. «Εννοείται πως έχω δεχτεί πισώπλατα μαχαιρώματα στον χώρο κι όχι μόνο πισώπλατα. Πρόσφατα, σε ένα live με συναδέλφους μου έκλεισαν το μικρόφωνο και βγήκε ο επόμενος. Στο τέλος της βραδιάς τους είπα “τα ίδια λεφτά θα πάρω, οπότε όλα καλά”», είπε κλείνοντας.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Μπορείς να βρεις και τα υπόλοιπα γράμματα εκτός απο το Υ;

    Η συγκεκριμένη σπαζοκεφαλιά, έχει τρελάνει το διαδίκτυο, καθώς μόλις...

    Πολύτιμα ρολόγια : Τα πιο ιστορικά και συνάμα ακριβά που πουλήθηκαν σε δημοπρασίες

    Πριν από περίπου 30 χρόνια, το Antiquorum της Γενεύης...

    Eξωγήινοι πολιτισμοί που εξαφανίστηκαν στον Γαλαξία

    Μια πρόσφατα δημοσιευμένη ερευνητική εργασία εκτιμά ότι το βέλτιστο χρονικό πλαίσιο...

    ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: Οι άνθρωποι που γλίτωσαν στο παρά ένα το τροχαίο

    Viral έχει γίνει  ένα βίντεο που καταγράφει την απίστευτη...