Σάσα Σταμάτη: Στο ψυχιατρείο η δημοσιογράφος – Το μήνυμά της στο Instagram

    Ημερομηνία:

    Η Σάσα Σταμάτη επισκέφτηκε το ψυχιατρικό τμήμα του Θριάσιου Γενικου Νοσοκομείου, όπως έκανε γνωστό.

    Η δημοσιογράφος με ένα story που ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους την επίσκεψή της εκεί, ενώ εξήγησε πως «έφτασε στον πάτο».

    Θέλησε μάλιστα, να στείλει το δικό της μήνυμα για το ταμπού που επικρατεί γύρω από τα θέματα ψυχικής υγείας, αναφέροντας πως δεν θα έπρεπε να νοιάζει κανέναν το τι θα πει ο κόσμος.

    Σε story που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσίευσε μια φωτογραφία με την πόρτα του ψυχιατρικού τμήματος στο νοσοκομείο.

    GLEARNET
    σασα

     

    Πάνω σε αυτό έγραψε: «Όταν φτάνεις στον πάτο, μη διστάσεις να ζητήσεις βοήθεια. Δεν σε νοιάζει τι θα πει ο κόσμος. Δεν είναι ταμπού. Χτύπα την πόρτα».

    Σε δηλώσεις που έκανε στο protothema.gr η Σάσα Σταμάτη ανέφερε: «Κάποια στιγμή κατέρρευσα, έπιασα πάτο. Χρειάστηκε να επισκεφτώ ψυχίατρο και ψυχολόγο, σώθηκα. Πολλά θα σε πουν τρελό, κανείς όμως δεν θα πει ποιος σε τρέλανε».

    Όσο για τις φωτογραφίες που δημοσιεύει ανά διαστήματα στα social media και τη δείχνουν να απολαμβάνει τη ζωή της, εξήγησε πως δεν είναι τα πάντα αληθινά. «Όσον αφορά τις φωτογραφίες στο Instagram, ξέρετε πολύ καλά ότι είναι παραμύθι», δήλωσε.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αυγά: Aυτός είναι ο πιο υγιεινός τρόπος για να τα τρώτε, σύμφωνα με μελέτες – Η αλήθεια για τον κρόκο

    Τα αυγά είναι μια υγιεινή και θρεπτική τροφή που μπορεί να...

    Μητέρα δύο παιδιών έφυγε από τη ζωή αφήνοντας σημείωμα

    Η 43χρονη με καταγωγή από τη Βοιωτία, εργαζόταν σε...

    Γιατί οι άνδρες περνούν πολύ περισσότερο χρόνο στην τουαλέτα σε σχέση με τις γυναίκες – Οι ειδικοί εξηγούν

    Για πολλούς άντρες, η επίσκεψη στην τουαλέτα δεν είναι γρήγορη διαδικασία. ...

    Οι πιο φρικτοί τρόποι για να πεθάνεις σύμφωνα με τους επιστήμονες

    Σε παρέες σίγουρα έχει τεθεί σαν θέμα συζήτησης, πως...