Σχέδιο για κάλπες στις 9 Απριλίου! Πέντε λόγοι που προσανατολίζουν τον πρωθυπουργό προς την Κυριακή των Βαΐων

    Ημερομηνία:

    Στην επιλογή να ξεκαθαρίσει το πολιτικό τοπίο προσανατολίζεται ο πρωθυπουργός, εξετάζοντας για την πρώτη εκλογή, με απλή αναλογική, την 9η Απριλίου.

    Με αυτόν τον τρόπο, το Μαξίμου εκτιμά ότι εκπληρώνεται η δέσμευση του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι θα εξαντλήσει την κυβερνητική θητεία, χωρίς τεχνάσματα και αιφνιδιασμούς.

    Η ημερομηνία προκρίνεται και για πρακτικούς λόγους, καθώς οι δεύτερες κάλπες, με τον νέο εκλογικό νόμο, θα μπορέσουν να στηθούν μέχρι το τέλος Μαΐου και πάντως πριν από την έναρξη των Πανελλαδικών εξετάσεων.

    Επίδιωξη του κυβερνητικού επιτελείου είναι να μην σταματήσει το νομοθετικό έργο στο διάστημα που απομένει. Εχει ήδη καταρτιστεί το πρόγραμμα των παρεμβάσεων που θα επιχειρήσει η κυβέρνηση, με πρώτη τη μεταρρύθμιση του συστήματος των δηλώσεων «πόθεν έσχες».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η ιστορία πίσω από την αγάπη των Ελλήνων για τη ρετσίνα

    Η Ρετσίνα, άνετα και χωρίς σοβαρούς αντιπάλους, θα μπορούσε να...

    Κάθεστε με τις ώρες στην τουαλέτα; Πότε αποτελεί σημάδι κινδύνου για καρκίνο παχέος εντέρου

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%ce%ba%ce%ac%ce%b8%ce%b5%cf%83%cf%84%ce%b5-%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%b9%cf%82-%cf%8e%cf%81%ce%b5%cf%82-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%cf%84%ce%bf%cf%85%ce%b1%ce%bb%ce%ad%cf%84%ce%b1-%cf%80%cf%8c%cf%84%ce%b5-2/

    Αυτά είναι τα 20 πιο συνηθισμένα ελληνικά επώνυμα

    Όταν δημοσιεύεις λίστες, φρόντισε να υπάρχει έκπληξη στην πρώτη...

    Πάτρα – ΤΩΡΑ: Συναγερμός για αγοράκι 3 ετών που χάθηκε στον πεζόδρομο

    Συναγερμός αυτή την ώρα στον πεζόδρομο Ρήγα Φεραίου. Χάθηκε...