Σχέδιο για κάλπες στις 9 Απριλίου! Πέντε λόγοι που προσανατολίζουν τον πρωθυπουργό προς την Κυριακή των Βαΐων

    Ημερομηνία:

    Στην επιλογή να ξεκαθαρίσει το πολιτικό τοπίο προσανατολίζεται ο πρωθυπουργός, εξετάζοντας για την πρώτη εκλογή, με απλή αναλογική, την 9η Απριλίου.

    Φλίγκος

    Με αυτόν τον τρόπο, το Μαξίμου εκτιμά ότι εκπληρώνεται η δέσμευση του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι θα εξαντλήσει την κυβερνητική θητεία, χωρίς τεχνάσματα και αιφνιδιασμούς.

    ICECAP

    Η ημερομηνία προκρίνεται και για πρακτικούς λόγους, καθώς οι δεύτερες κάλπες, με τον νέο εκλογικό νόμο, θα μπορέσουν να στηθούν μέχρι το τέλος Μαΐου και πάντως πριν από την έναρξη των Πανελλαδικών εξετάσεων.

    Επίδιωξη του κυβερνητικού επιτελείου είναι να μην σταματήσει το νομοθετικό έργο στο διάστημα που απομένει. Εχει ήδη καταρτιστεί το πρόγραμμα των παρεμβάσεων που θα επιχειρήσει η κυβέρνηση, με πρώτη τη μεταρρύθμιση του συστήματος των δηλώσεων «πόθεν έσχες».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Δυτική Ελλάδα: Σήμερα η κηδεία του 30χρονου που σκοτώθηκε σε εργατικό ατύχημα στην Ρόδο

    Σήμερα Τρίτη θα τελεστεί στο Αγρίνιο η κηδεία του...

    Η Πατρινή αστυνομικός που χάρισε ζωή με τον θάνατό της

    Συγγενείς, συνάδελφοι και φίλοι θα αποχαιρετήσουν σήμερα Τρίτη 13/05/2025,...

    Δημόσιο: Προς απόλυση οι αρνητές της αξιολόγησης – Πότε και πώς θα εφαρμοστεί το νέο σύστημα

    Από του χρόνου προγραμματίζεται να τεθεί σε ισχύ το...