Scorpions: 12 άλμπουμ κυκλοφορούν σε έγχρωμα βινύλια

    Ημερομηνία:

    Η μουσική εταιρεία BMG ανακοίνωσε την επανέκδοση 12 κορυφαίων άλμπουμ του εμβληματικού ροκ συγκροτήματος Scorpions, σε έγχρωμα βινύλια.

    Τα χρώματα που επιλέχθηκαν για τα βινύλια όχι μόνο αντικατοπτρίζουν την ιστορία του, αλλά συνδυάστηκαν και με το ύφος του πρωτότυπου εξώφυλλου του κάθε άλμπουμ.

    Πιο συγκεκριμένα, η σειρά «Colours of Rock» περιλαμβάνει τις επανεκδόσεις των δίσκων «Fly To The Rainbow», «In Trance», «Virgin Killer» και «Humanity: Hour 1» σε διάφανο βιολετί, μπλε και χρυσό βινύλιο αντίστοιχα, όπως επίσης και οκτώ επιλεγμένα άλμπουμ του συγκροτήματος.

    Πρόκειται για τα: «Taken By Force» σε λευκό βινύλιο, «Tokyo Tapes» σε κίτρινο, «Lovedrive» και «Animal Magnetism» σε κόκκινο, «Blackout» σε διάφανο, «Love at First Sting» σε ασημί, «For World Wide Live» και «Savage Amusement» σε διάφανο πορτοκαλί και γαλάζιο βινύλιο.

    Τα βινύλια αναμένεται να κυκλοφορήσουν στις 5 Μαΐου, λίγες ημέρες πριν το ξεκίνημα της ευρωπαϊκής περιοδείας τους με τίτλο «Rock Believer World Tour» με πρώτη στάση τη Λιλ της Γαλλίας στις 9 Μαΐου.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΟΡΝΕΙΑ: 300 ευρώ η ώρα στην Πάτρα… με ερωτικό βοήθημα!

      Είναι γνωστό ότι το ζωντανό διαδικτυακό στριπτίζ, το κοινώς...

    Η «γκρίζα αγορά» φαρμάκων κατά της παχυσαρκίας

    «Φάε ό,τι γουστάρεις και χάσε κιλά και λίπος». Με αυτή...

    Ρευματοκλοπές: «Καπέλο» 60 ευρώ τον χρόνο σε κάθε νοικοκυριό – «Σαφάρι» 50.000 ελέγχων

    Στα 60 ευρώ εκτιμάται ότι ανέρχεται η ετήσια επιβάρυνση στους...