Σε αφωνία ο Γερουλάνος – Χειρουργήθηκε στις φωνητικές του χορδές

    Ημερομηνία:

    Σε αφωνία θα πρέπει μείνει για τις επόμενες μέρες ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Παύλος Γερουλάνος, καθώς όπως γνωστοποίησε μέσα από τα social media του, έκανε επέμβαση στις φωνητικές του χορδές.

    Μάλιστα, χαριτολογώντας, ανέφερε ότι το γεγονός αυτό το υποδέχθηκε με μεγάλη ανακούφιση η σύζυγός του Λάρα…και όχι μόνο, όπως λέει.

    Αναλυτικά η ανάρτησή του:

    «Με μεγάλη ανακούφιση υποδέχθηκε η Λάρα (και όχι μόνο!) το γεγονός ότι για δέκα μέρες πρέπει να μείνω άφωνος… 😂 Ακολουθώντας συμβουλές γιατρού, έκανα σήμερα επέμβαση στις φωνητικές μου χορδές. Όπως συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις θα χρειαστούν κάποιες μέρες αφωνίας, προκειμένου η αποθεραπεία να γίνει όπως πρέπει. Ανυπομονώ να αναλάβω πλήρως τα καθήκοντα μου για να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις το Κίνημα. Υπόσχομαι να επανέλθω δριμύτερος…»

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Έφυγαν από τη ζωή και θα κηδευτούν την Πέμπτη 21 και την Παρασκευή 22-8-2025

    ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟ ΚΩΝ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΓΡΑΦΟ ΣΥΝ/ΧΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ Δ/ΣΗΣ ΣΥΓ/ΝΙΩΝ ΕΤΩΝ 74 ΚΗΔΕΥΟΥΜΕ...

    Νέα διάρρηξη ΙΧ στο Ρίο

    Διάρρηξη σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης στην οδό Κωνσταντινουπόλεως...

    O λόφος Μπόρτζι έξω από την Πάτρα που κάηκε! Εικόνες από drone που δείχνουν την μεγάλη καταστροφή!

    Ο αρχαιολογικός χώρος της Βούντενης και συγκεκριμένα το Μυκηναϊκό...

    Πώς βγήκε το τραγούδι ο Γιάννης ο φονιάς παιδί μιας Πατρινιάς – Η αληθινή ιστορία

    «Καλοκαίρι του '74 φτάνω στην Αθήνα. Ψάχνω για δουλειά. Ανεβαίνοντας...