Σε αυτό το θέατρο της Πάτρας θα γίνουν οι παραστάσεις του ΔΗΠΕΘΕ μετά το κλείσιμο του “Απόλλων”

    Ημερομηνία:

    Οι συζητήσεις και οι διαβουλεύσεις του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας για την χειμερινή σεζόν μετά από την ειδοποίηση του υπουργείου Πολιτισμού ότι το Δημοτικό Θέατρο Απόλλων θα ‘ναι κλειστό, είχαν αποτέλεσμα.

    Σύμφωνα με πληροφορίες το ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας κατέληξε στην απόφαση να συνεργαστεί με το θέατρο του Γεράσιμου Ντάβαρη, το Μηχανουργείο Τέχνης – Πολυχώρος Πολιτισμού, όπου εκεί θα βρουν θεατρικό σανίδι οι δύο βασικές παραγωγές του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου.

    Φλίγκος
    GLEARNET

    Πρόθεση και σκοπός του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας είναι όμως να συνεργαστεί και με όλα τα θέατρα της πόλης για αυτό και μέσα στο χειμερινό πρόγραμμα που θα ανακοινωθεί το επόμενο διάστημα θα υπάρξουν παραγωγές που θα στεγαστούν σε άλλα θέατρα, όπως για παράδειγμα στο Λιθογραφείον, στο Royal κτλ.

    Μέσα στην επόμενη εβδομάδα αναμένεται να βγει στον αέρα και η προκήρυξη για την θέση του νέου καλλιτεχνικού διευθυντή του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας.

    Σημειώνουμε ότι οι πρόβες για την παράσταση της παιδικής σκηνής του ΔΗΠΕΘΕ έχουν ξεκινήσει υπό τις οδηγίες του Γιάννη Τσάκωνα που έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία πάνω σε ένα έργο που έχει γράψει ο ίδιος. Η πρεμιέρα αναμένεται στα μέσα Νοεμβρίου.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ψήφισμα του Περιφερειακού Συμβουλίου για τον θάνατο του Αριστείδη Τηλιγάδη

    Ψήφισμα εξέδωε το  Περιφερειακό Συμβούλιο για τον θάνατο του Περιφερειακού Συμβούλου ...

    Πολιτιστικός Σύλλογος Αλισσαίων προς ΟΣΕ: Επιτέλους καθαρίστε την σιδηροδρομική γραμμή

    Σε επιστολή του ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αλισσαίων αναφέρει: Προς ΟΣΕ...