Σε ετοιμότητα η Περιφερειακή Ενότητα Αχαΐας για τη διεξαγωγή των Ευρωεκλογών

    Ημερομηνία:

    Με απόλυτο συντονισμό ολοκληρώνονται από την Περιφερειακή Ενότητα Αχαΐας όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες για την απρόσκοπτη ροή των Ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου 2024.

    Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας, Φωκίων Ζαΐμης επισκέφθηκε τα εκλογικά συνεργεία και ευχαρίστησε τους υπαλλήλους, οι οποίοι εργάζονται πυρετωδώς, ώστε να προχωρήσουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την εκλογική αναμέτρηση.

    Πιο αναλυτικά ο κ. Ζαΐμης δήλωσε: «Ευχαριστούμε τους υπάλληλους της Π.Ε. Αχαΐας που βοήθησαν για να διανεμηθούν σε όλους τους Δήμους οι εκλογικοί σάκοι με τα ψηφοδέλτια όλων των κομμάτων, τους φακέλους, τους εκλογικούς καταλόγους και όλα τα απαραίτητα έγγραφα και υλικά προκειμένου να παραδοθούν στους δικαστικούς αντιπροσώπους. Οι υπηρεσίες μας βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα για την άψογη ροή της εκλογικής διαδικασίας των Ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου 2024 και για την καταμέτρηση των ψήφων την επόμενη ημέρα».

    Σε ετοιμότητα η Περιφερειακή Ενότητα Αχαΐας για τη διεξαγωγή των Ευρωεκλογών Σε ετοιμότητα η Περιφερειακή Ενότητα Αχαΐας για τη διεξαγωγή των Ευρωεκλογών

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Μουσική ανάσα δροσιάς στο Πάρκο Ειρήνης του Πανεπιστημίου Πατρών – ΦΩΤΟ

    Η μουσική είναι πάντα εδώ — δίπλα μας! Μας συνοδεύει...

    ΠΑΤΡΑ: Η γιορτή των επιτυχόντων στα Εκπαιδευτικά Κέντρα Ορμή Άριστα

    Στα Εκπαιδευτικά Κέντρα Ορμή Άριστα πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη ετήσια...

    Ερώτηση του ΚΚΕ για την φωτιά στο Νοσοκομείο “Αγιος Ανδρέας” Πατρών

    Για άλλη μια φορά οι ασθενείς και το υγειονομικό...