ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΕΡΕΥΝΑ: Πατρινός παριστάνει… τον αστυνομικό στο facebook

    Ημερομηνία:

    Σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για να εντοπιστεί η «ταυτότητα» Πατρινού, ο οποίος συστηνόταν είτε ως ενεργός αστυνομικός είτε ως συνεργάτης χωρίς όμως να έχει την παραμικρή σχέση με την Αστυνομία.

    Έφθασε στο σημείο να αναρτήσει φωτογραφία στην οποία φέρεται να κάθεται σε γραφείο της Ασφάλειας Πατρών, μιλώντας στο τηλέφωνο και έχοντας δίπλα του ασύρματους της Αστυνομίας για να πείσει για την «ιδιότητά» του.
    Η φωτογραφία στο προφίλ του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης που διατηρούσε αλλά και οι ακραίες τοποθετήσεις του κινητοποίησαν την ΕΛ.ΑΣ.
    Σύμφωνα με πληροφορίες, για την υπόθεση και την “ταυτότητα” του εν λόγω ατόμου είχαν γίνει τηλεφωνήματα από την Αθήνα, από πρόσωπα (μεταξύ των οποίων και πολιτικά) που δεν μπορούσαν να πιστέψουν πως ένα στέλεχος της Αστυνομίας εκφραζόταν με αυτόν τον τρόπο δημόσια.
    Αλλοτε εμφανιζόταν ως αστυνομικός της Α.Δ/νσης Αχαΐας και άλλοτε ως μέλος της ΕΥΠ με αποτέλεσμα να ξεκινήσει έρευνα για την δραστηριότητά του.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Αυτός είναι ο νέος Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πατρών – ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥ Δ.Σ.

    Ο Μάκης Κατσιγιάννης που ήταν πρώτος σε σταυρούς στις...

    ΠΑΤΡΑ: Έφυγαν από τη ζωή και θα κηδευτούν την Τετάρτη 2 και την Πέμπτη 3-7-2025

    ΚΗΔΕΙΑ  ΤΟΝ ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΑΣ ΛΑΖΑΡΟ ΧΕΚΙΜΙ  ΕΤΩΝ 88  ΚΗΔΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 2-7-2025 ΚΑΙ...

    31χρονος εντοπίστηκε νεκρός στο σπίτι του

    Ένας 31χρονος εντοπίστηκε νεκρός στο σπίτι του τις πρώτες...