Σε ισχύ από σήμερα τα έκτακτα μέτρα στον Λαγανά – Κλείνει ο κεντρικός δρόμος

    Ημερομηνία:

    Κλειστός θα είναι από σήμερα ο κεντρικός δρόμος του Λαγανά, στο πλαίσιο αποφάσεων για την πάταξη της παραβατικότητας. Αυτό αποφασίστηκε στην προ ημερών επίσκεψη του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη στη Ζάκυνθο.

    Η απόφαση πάρθηκε και αφορά τις βραδινές ώρες μέχρι το πρωί για λόγους ασφαλείας των πολιτών, καθώς παρατηρήθηκαν πολλά κρούσματα παραβατικών συμπεριφορών , ξυλοδαρμοί και συμπλοκές. με τελετυαιο περιστατικό την σύρραξη μεταξύ άγγλων και ιταλών φιλάθλων.

    Μάλιστα στο νησί έφθασαν από χθες  20 επιπλέον αστυνομικοί, οι οποίοι θα ενισχύσουν κυρίως τις πεζές περιπολίες στο κομμάτι του Λαγανά που θα κλείσει.

    Η ενίσχυση των αστυνομικών δυνάμεων του νησιού ερχεται να προστεθεί στους 120 αστυνομικούς που επιχειρούν το φετινό καλοκαίρι.

    Ο κ. Χρυσοχοΐδης, έστειλε σαφές μήνυμα τόσο στην πολιτική ηγεσία όσο και στους αξιωματικούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ζακύνθου, ότι πρέπει να επέλθει και πάλι η νομιμότητα στην Ζάκυνθο και ιδιαίτερα στο Λαγανά.

    Είναι χαρακτηριστικό πως ήδη έχουν ξεκινήσει από ειδικά κλιμάκια της ΕΛ.ΑΣ εντατικοί έλεγχοι στην περιοχή.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    28χρονος πάρκαρε πάνω στις ράγες – Συνελήφθη για παρακόλληση συγκοινωνιών

    Συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ. 28χρονος που πάρκαρε το αυτοκίνητό...

    Θρίλερ με τον θάνατο του σκύλου της Annubis! Οι υποθέσεις που εξιχνίασε

    Ήταν ένας από τους πιο εκπαιδευμένους και αφοσιωμένους σκύλους...

    Πανεπιστήμιο Πατρών: Τρέχουμε Μαζί στον δρόμο “5km Universities Night Run” του Μαραθώνιου Αθήνας – Ο Αυθεντικός

    Το Πανεπιστήμιο Πατρών δίνει δυναμικά το «παρών» στον Μαραθώνιο Αθήνας...