Σε κρίσιμη κατάσταση 35χρονος – Επεσε από μεγάλο ύψος – Μεταφέρεται στο Ρίο

    Ημερομηνία:

    Στο νοσοκομείο σοβαρά τραυματισμένος μεταφέρθηκε νωρίς το πρωί του Σαββάτου ένας άνδρας περίπου 35 ετών ο οποίος έπεσε από μεγάλο ύψος κατά τη διάρκεια εργασιών.

    O 35χρονος εκτελούσε εργασίες στη σκεπή σπιτιού στο Επιταλιο, και κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, έπεσε στο κενό από μεγάλο ύψος.

    Ο νεαρός άνδρας, πάντα σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, έχει τραυματιστεί σοβαρά και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο γενικό νοσοκομείο του Πύργου, ενώ λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής θα διακομισθεί εκ νέου σε νοσηλευτικό ίδρυμα της Πάτρας.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Δυτική Αχαΐα: Ο Πρόεδρος των Αγροτών Γ. Βεσκούκης για τις κινητοποιήσεις: «Όσο χρειαστεί θα μείνουμε στον δρόμο»

    Στη Δυτική Αχαΐα οι αγρότες κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους,...

    Πάτρα: Ολυμπιακή βραδιά στην Gallery Ωδείο (Φωτό)

    Συμμετοχή φορέων, πολιτών και διεθνών συνεργατών στην προώθηση της...

    Πάτρα: “Εφυγε νωρίς” από την ζωή μία αξιαγάπητη καθηγήτρια – φωτό

    ΚΗΔΕΙΑ  ΤΗΝ ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ ΓΕΡ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ  ΣΥΖ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΠΡΑΡΑ ΣΥΝ/ΧΟ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ...

    5 τύποι ανθρώπου και γιατί αργούν πάντα στα ραντεβού τους

    «Σε 10 λεπτά θα είμαι εκεί», αλλά το δεκάλεπτο...