Σε κρίσιμη κατάσταση η 5χρονη που έπεσε σε σιντριβάνι στην Καλλιθέα: Την επανέφεραν οι γιατροί στο νοσοκομείο

    Ημερομηνία:

    Ένα κοριτσάκι 5 ετών ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από σιντριβάνι στην περιοχή της Καλλιθέας το βράδυ της Κυριακής (8/2).

    Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», όπου μετά από τιτάνιες προσπάθειες οι γιατροί κατάφεραν να το επαναφέρουν.

    Το περιστατικό σημειώθηκε στην πλατεία Κύπρου. Άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ που περνούσαν από το σημείο, ειδοποιήθηκαν για το συμβάν, έβγαλαν το παιδί από το σιντριβάνι και του έδωσαν τις πρώτες βοήθειες, κάνοντάς του ΚΑΡΠΑ.

    Άμεσα διακομίστηκε στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί έδωσαν μάχη και το επανέφεραν. Η 5χρονη νοσηλεύεται διασωληνωμένη σε κρίσιμη κατάσταση.

    Ο πατέρας της ανήλικης προσήχθη και εξετάζεται από τις Αρχές.

    Το παιδί ήταν χωρίς τις αισθήσεις του, είδα ότι μαζί του ήταν ο πατέρας του, δήλωσε μεταξύ άλλων αυτόπτης μάρτυρας.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Το τελευταίο αντίο στον Αλέκο Λουμπαρδέα – φωτο

    Το τελευταίο αντίο στον «πατριάρχη» της πατραϊκής πυγμαχίας, Αλέκο...

    Επίθεση με κροτίδα σε λεωφορείο που επέβαιναν αστυνομικοί – Σύλληψη 14χρονου που είχε εκρηκτικά στο σακίδιό του

    Σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα στις 19:30 στην οδό...

    Πάτρα: Ανάσταση μέσα στο Νοσοκομείο “Αγιος Ανδρέας” – Μαγειρίτσα…. σε τάπερ! Φωτο και ευχές

    Εγραψε ο Πρόεδρος των εργαζομένων στο Νοσοκομείο "Αγιος Ανδρέας"...