Σε μεγάλη ιστοσελίδα της Κίνας τρεις καθηγητές του Πανεπιστημίου Πατρών

    Ημερομηνία:

    Συνέντευξη στην εφημερίδα Chinese Social Sciences Today, της Κινεζικής Ακαδημίας Κοινωνικών Επιστημών (CASS), παραχώρησαν τρεις καθηγητές του Πανεπιστημίου Πατρών: Δ. Μαντζαβίνος, Π. Κόντος και Γ. Παπαθεοδώρου, με έμφαση στις κλασσικές σπουδές που θεραπεύει το Πανεπιστήμιο, ερευνητική δραστηριότητα στην (υπο) θαλάσσια αρχαιολογία, αλλά και ευρύτερα για συνέργειες με ιδρύματα και φορείς της Κίνας.

    https://cssn.cn/skwxsdt/gjhy/202505/t20250530_5876903.shtml

    Στην Κίνα έφτασε η χάρη τριών κορυφαίων καθηγητών του Πανεπιστημίου Πατρών!

    GLEARNET

    Ενα απόσπασμα από την εισαγωγή:

    Ο ανταποκριτής μας στην Αθήνα, Γιανγκ Ξουέ,

    Πρόσφατα, ο δημοσιογράφος μας πήρε συνέντευξη από τον Διονύσιο Μαντζαβίνο, Αντιπρόεδρο Στρατηγικής Διεθνοποίησης και Εξωτερικής Συνεργασίας του Πανεπιστημίου Πατρών, τον Παύλο Κοντό, Κοσμήτορα του Τμήματος Φιλοσοφίας, και τον Γιώργο Παπαθεοδώρου, Καθηγητή Ωκεανογραφίας και Διευθυντή του Εργαστηρίου Θαλάσσιας Γεωλογίας και Φυσικής Ωκεανογραφίας, για να συζητήσουν τις ευρείες προοπτικές της σινο-ελληνικής ακαδημαϊκής συνεργασίας, την αξία των ανθρωπιστικών επιστημών στη διαμόρφωση του σύγχρονου ακαδημαϊκού τοπίου και τα εξαιρετικά επιτεύγματα του Θαλάσσιου Εργαστηρίου στον τομέα της υποβρύχιας αρχαιολογίας, εστιάζοντας στην έννοια και την πρακτική πίσω από τη στρατηγική “Go East” του πανεπιστημίου.

    Η ανάλυση των τριών επιστημόνων δείχνει ότι το Πανεπιστήμιο Πατρών προωθεί ενεργά τη διεθνή ανάπτυξη, δίνει προσοχή στην εις βάθος συνεργασία με την Κίνα και άλλες χώρες και προσπαθεί να ενισχύσει περαιτέρω την επιρροή του στην παγκόσμια ακαδημαϊκή σκηνή με στρατηγικό όραμα και ρεαλιστικές δράσεις.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Aπλά.. κοιτάζουμε τις αυξήσεις και δεν κάνουμε τίποτα

    Τα ενοίκια στην Πάτρα, όπως και σε άλλες πόλεις...

    Εισαγγελική έρευνα στην Τουρκία κατά του Ισραήλ για κακομεταχείριση των ακτιβιστών του στολίσκου της Γάζας

    Στη Γενική Εισαγγελία της Κωνσταντινούπολης καταθέτουν ως μάρτυρες συμμετέχοντες...

    Διαζύγιο: Πώς επηρεάζει την ανάπτυξη των παιδιών – Mελέτη σε 62.000 νήπια απαντά

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%ce%b4%ce%b9%ce%b1%ce%b6%cf%8d%ce%b3%ce%b9%ce%bf-%cf%80%cf%8e%cf%82-%ce%b5%cf%80%ce%b7%cf%81%ce%b5%ce%ac%ce%b6%ce%b5%ce%b9-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b1%ce%bd%ce%ac%cf%80%cf%84%cf%85%ce%be%ce%b7-%cf%84/

    Πάτρα: Κατηγορούμενοι στα Δικαστήρια πατέρας και γιος, γνωστοί Πατρινοί

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%cf%80%ce%ac%cf%84%cf%81%ce%b1-%cf%83%cf%84%ce%b1-%ce%b4%ce%b9%ce%ba%ce%b1%cf%83%cf%84%ce%ae%cf%81%ce%b9%ce%b1-%cf%80%ce%b1%cf%84%ce%ad%cf%81%ce%b1%cf%82-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%b3%ce%b9%ce%bf%cf%82/