Σε μία εβδομάδα το ραντεβού Πελετίδη – Καραμανλή

    Ημερομηνία:

    Παράταση μίας εβδομάδας πήρε τελικά η επίσκεψη της αντιπροσωπείας από την Πάτρα στο γραφείο του υπουργού Υποδομών Κώστα Καραμανλή για το θέμα του τρένου. Εκεί αναμένεται να γίνει και η πλήρης επίσημη ενημέρωση για τα ζητήματα που έχουν προκύψει.

    Φλίγκος

    Από το γραφείο του Υπουργού ζητήθηκε να πραγματοποιηθεί το ραντεβού την Πέμπτη 14 Ιουλίου ώστε να είναι και ο ίδιος παρών στη συνάντηση, επειδή σήμερα θα είναι εκτός γραφείου για άλλες υποχρεώσεις.

    Σύμφωνα με πληροφορίες της «Π», η ηγεσία του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών σε καμία περίπτωση δεν δείχνει να αλλάζει στάση απέναντι στα όσα έχει μεταφέρει στον δήμαρχο. Δηλαδή, αντιλαμβάνεται την ανάγκη υπογειοποίησης του τρένου που θα εναρμονίζεται και με το σχέδιο βιώσιμης αστικής κινητικότητας του Δήμου Πατρέων και προς αυτή την κατεύθυνση θα συνεχιστούν οι προτάσεις στην ΕΕ για χρηματοδότηση του έργου.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Έτσι θα σβήσεις 10 χρόνια από τη βιολογική σου ηλικία

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%ce%ad%cf%84%cf%83%ce%b9-%ce%b8%ce%b1-%cf%83%ce%b2%ce%ae%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%82-10-%cf%87%cf%81%cf%8c%ce%bd%ce%b9%ce%b1-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%cf%84%ce%b7-%ce%b2%ce%b9%ce%bf%ce%bb%ce%bf%ce%b3%ce%b9/

    Τραμπ: «Πήγε πολύ καλά» η συνομιλία με τον Νετανιάχου – Πρότεινε «μαθήματα διαχείρισης θυμού» στην Τούνμπεργκ

    Τηλεφωνική συνομιλία με τον Μπενιαμίν Νετανιάχου, η οποία πήγε «πολύ καλά»,...

    ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ: Ο ένας οδηγούσε χωρίς δίπλωμα και ο άλλος ήταν μεθυσμένος

    Η ΕΛ.ΑΣ. ανακοίνωσε: Συνελήφθησαν,  στην Πάτρα, από αστυνομικούς του...

    «Θα σκοτώσω τον άνδρα σου»: Ο Μοράτα αποκάλυψε πως δέχεται απειλές θανάτου – Η απάντηση της γυναίκας του

    Η Πορτογαλία αναδείχθηκε θριαμβεύτρια στο Nations League, κατακτώντας τον τίτλο για...