Σε  μπαράκια με πελάτες άνδρες σε Πάτρα και Αμαλιάδα δούλευε η Ειρήνη!

    Ημερομηνία:

    Σε δύο νυχτερινά μπαράκια, ένα στην Πάτρα και ένα στην Ηλεία δούλευε η 24χρονη Ειρήνη που είναι στο «κάδρο» για τους θανάτους των 5 παιδιών. Όπως αποκαλύπτει η «Πολιτεία» το ένα μπαράκι βρίσκεται πολύ κοντά στην Αγία Τριάδα, αλλά σε κάθετο προς την θάλασσα δρόμο, και το άλλο κοντά στην Αμαλιάδα φέρει το όνομα Θεού του Ολύμπου. Σε αυτά τα μπαράκια η Ειρήνη είχε συνεχή συναναστροφή με άνδρες, ωστόσο κανείς δεν γνωρίζει και φυσικά δεν μπορεί να αποδείξει αν οι ιδιοκτήτες την εκμεταλλεύονταν σεξουαλικά!

     

    Οι έρευνες από την Εισαγγελία Πατρών συνεχίζονται και στον φάκελο υπάρχουν 4 από τους 5 θανάτους. Ωστόσο διερευνάται και η περίπτωση ενός βρέφους, συγγενικού προσώπου της Ειρήνης που μεταφέρθηκε στο Καραμανδάνειο, αλλά σώθηκε.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ρεύμα: Αλλάζουν ξανά τα χρώματα στα τιμολόγια

    Τα τελευταία δύο χρόνια οι καταναλωτές έχουν μάθει να...

    Διπλή τραγωδία για την οικογένεια του μπασκετμπολίστα που πέθανε στο γήπεδο, ο αδελφός του είχε σκοτωθεί σε τροχαίο το 2022

    Βαρύ πένθος έχει σκεπάσει τη Στυλίδα και ολόκληρη τη Φθιώτιδα μετά τον αιφνίδιο...

    Πάτρα: Ο άστεγος του Βλατερού

    Από την σελίδα Πάτρα η πόλη της καρδιάς μας:...